Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Komik (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=210)
-   -   Eda'nın bebekliği.. :)) (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=22064)

ümitli_bekleyis 03-09-2008 02:44

Eda'nın bebekliği.. :))

Alıntı:

Ayşe_Berra Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

duyguseli Nickli Üyeden Alıntı
::) ;D ;D ;D neresine bayıldın abla birazdan pisiciğin boğazını sıkar bu.. >:( ;D ;D sinice yaklaşıyor zavallı pisiciğe.. :'( ;D

Yapmaz benim arkadaşım...

;) Ah ah ayşe ne denir bu duyguya bilmem ki .İftiracı duygu :D

ümitli_bekleyis 03-09-2008 02:49

Alıntı:

jonathan749 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

ümitli_bekleyiş Nickli Üyeden Alıntı
Basın açıklaması yapıyorum.Benim yanımda kediyi en son görenler kedinin akiibetinden habersizler.Ben de emin değilim hangi işkenceye maruz kaldığından.Malum oldukça küçük yaşta imişiz.Haliyle o dönemi hatırlamıyorum.Belki de hatırlamak istemiyorumdur. :-\ >:( :)

Neyse duygu gibi senaryo yazmaya başladım.Onunla konuşmanın bir yan etkisi senaryo yazmak diğeri artı mevzuaatı ... :D Nihayetinde Kuru iftira bu ben değilim :D Ömer abi yoksa sen mi intikam almasını söyledin ? :-[ ::) :D

Ne ,ntikamı.Vallahi ben birşey demedim, tüm suçlu Duygu :)

Bilmem mi ? Neyse bebek çok tatlı , duygu iyi halden hafifletilmiş ceza alacaksın ;) :D Sözümü yerine getiriyorum.Ama sadece bir tane ::) Doktor fazlası duygunun bünyeye zarar dedi :D

Duygu'Seli~ 03-09-2008 10:58

Alıntı:

ümitli_bekleyiş Nickli Üyeden Alıntı
Basın açıklaması yapıyorum.Benim yanımda kediyi en son görenler kedinin akiibetinden habersizler.Ben de emin değilim hangi işkenceye maruz kaldığından.Malum oldukça küçük yaşta imişiz.Haliyle o dönemi hatırlamıyorum.Belki de hatırlamak istemiyorumdur. :-\ >:( :)

Neyse duygu gibi senaryo yazmaya başladım.Onunla konuşmanın bir yan etkisi senaryo yazmak diğeri artı mevzuaatı ... :D Nihayetinde Kuru iftira bu ben değilim :D Ömer abi yoksa sen mi intikam almasını söyledin ? :-[ ::) :D

::) Biraz daha ufak atta civciklerim :P aç kalmasın.. ;D ;D

Alıntı:

Ayşe_Berra Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

duyguseli Nickli Üyeden Alıntı
::) ;D ;D ;D neresine bayıldın abla birazdan pisiciğin boğazını sıkar bu.. >:( ;D ;D sinice yaklaşıyor zavallı pisiciğe.. :'( ;D

Yapmaz benim arkadaşım...

Yapar senin arkadaşın.. >:( >:( ;D ;D ;D senin bu arkadaşın varya bu arkadaşın..Saman altından su yürütmüyor,samanı toptan yürütüyor.. >:( ;D

Alıntı:

jonathan749 Nickli Üyeden Alıntı
Ne ,ntikamı.Vallahi ben birşey demedim, tüm suçlu Duygu :)

:o :o :o aaaa üstüme iyilik sağlık..Sen demedin mi şu Eda'ya bir ders ver aklı zaten başında değil belki bir şokla yerine gelir diye.. >:( >:( >:( :P ;D ;D ;D ;D

Ak_Zeynep 03-09-2008 21:45

canımmm ya ne tatlıymışsın maşallah :)

TÜRK EVLADI 03-09-2008 21:47

Reklam bebekleri gibi...:)

ümitli_bekleyis 03-09-2008 23:11

Arkadaşlar inanmayın bu kıza.Ben değilim o reklam bebeği gibi olan minik tatlı kız. :D Duygu sen bir gel bak ben ne yapıyorum sana :D

CeVHeR 03-10-2008 22:51

Baksana ya, Eda' yıda çirkin amellerine alet etmiş...
Yok yok arkamızı dönmeye gelmiyor...

suskun_prenses 03-10-2008 22:53

eda çok tatlıda kedi için aynı şeleri söleyemem ;D biraz korkarımda ;D
o 25 leşede çok güldüm ;D

Duygu'Seli~ 03-10-2008 22:55

;D ;D ;D ;D ;D hehehhe..

ümitli_bekleyis 03-10-2008 23:10

Alıntı:

nusret Nickli Üyeden Alıntı
Baksana ya, Eda' yıda çirkin amellerine alet etmiş...
Yok yok arkamızı dönmeye gelmiyor...

Nusret sen de yoktun.Duygu hep benimle uğraştı :D Çok şükür gelmişsin.Nelerdesin ? ...

All times are GMT +3. The time now is 00:26.