Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   Benzine 8 kuruş zam (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=22296)

mavera 03-13-2008 18:03

Benzine 8 kuruş zam

Alıntı:

Ümmü_seleme Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

gönülden Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

ya tek benzinemi herşeye ne kadar zam yapılmış haberiniz varmı bu gidişle bu memleketin hali yaman...
bide emekli maaşını indirmeyi düşünüyolarmış bu millet neyle geçinecek valla bu kadar zammı resmen kınıyorum

Petrol fiyatları artınca haliyle bundan bizde etkilendik.Ama bahsettiğiniz emekli maaşları 2028 de sigorta girişi yapacak olan vatandaşlar için geçerli hatırlatmak isterim....

hadi onu geçtik ama yapılan zamlara hiç dikkat ediyomusunuz...herşeyin fiyatı uçmuş

hersey derken? önceki fiyatlari neydiki birde sakin meyve, sebze nin fiyati pahallasti deme daha mevsimi gelmedi, gelince ucuzlar 8)

ceyhanli 03-13-2008 18:48

Benzine 8 kuruş zam

Alıntı:

ya tek benzinemi herşeye ne kadar zam yapılmış haberiniz varmı bu gidişle bu memleketin hali yaman...
bide emekli maaşını indirmeyi düşünüyolarmış bu millet neyle geçinecek valla bu kadar zammı resmen kınıyorum

valla kardeşim çoğu kişi 40 yaşını bulmadan emekli oldu bu adamlar çalışıp üretmek yerine çalışanlar bu adamları besledi ve de üstelik bu insanların çoğu prim ödemeden emekli maaşı yanında 2. bir iş daha yaptı. sosyal sigortalar kurumu bu ve benzeri yanlış uygulamalar yüzünden çöktü. bi zahmet düzenlemeler olsun artık.

ceyhanli 03-13-2008 18:49

Benzine 8 kuruş zam

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

Petrol fiyatları artınca haliyle bundan bizde etkilendik.Ama bahsettiğiniz emekli maaşları 2028 de sigorta girişi yapacak olan vatandaşlar için geçerli hatırlatmak isterim....

hadi onu geçtik ama yapılan zamlara hiç dikkat ediyomusunuz...herşeyin fiyatı uçmuş

mesela?

Hüdaverdi 03-13-2008 19:20

Benzine 8 kuruş zam

Dünyanın her yerinde zam söz konusu ama zamlardan faturalardan bıkan bana ulaşsın.
Türkmenistan'a yerleşmeyyi planlıyorum herşey bedava orada :D

mavera 03-13-2008 19:24

Benzine 8 kuruş zam

Alıntı:

antienflamatuvar Nickli Üyeden Alıntı
Dünyanın her yerinde zam söz konusu ama zamlardan faturalardan bıkan bana ulaşsın.

Hava, su bedava mi? yok bedava ise daha ne ister bu bicare gönül ;)

maviinsan 03-13-2008 19:26

Benzine 8 kuruş zam

Alıntı:

mavera Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Türkmenistanda su,elektrik ve doğalgaz bedava.1 depo benzin ise 1 dolar.Hatta yeni yaptıkları düzenleme ile benzini bir yere kadar bedava veiyorlar.Türkmenistan tam yaşanılcak yer aslında.Dinin uyar,dilin uyar .... :D :D

mavera 03-13-2008 19:30

Benzine 8 kuruş zam

Alıntı:

maviinsan Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

mavera Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Türkmenistanda su,elektrik ve doğalgaz bedava.1 depo benzin ise 1 dolar.Hatta yeni yaptıkları düzenleme ile benzini bir yere kadar bedava veiyorlar.Türkmenistan tam yaşanılcak yer aslında.Dinin uyar,dilin uyar .... :D :D

Abicim her evin alti petrol, dogalgaz kayniyor birakta bedava olsun 8)..ya herseyi iyi hosta havasi bana uymaz simdi soguktur oralar o verdikleri benzinle en fazla isiniriz..
o degilde oradaki benzin istasyonlari ne is yapiyordur, adamlar isyan ediyordur herhalde :D :D

Hüdaverdi 03-13-2008 19:34

Benzine 8 kuruş zam

devlet kendi malını dağıtıyor kim isyan etsin :D
valla gidicem (valla dedik töbe haşa)
ama gitsem keşke :-\

yasinarslanpay 03-13-2008 19:40

Benzine 8 kuruş zam

TABI GELİR KARDEŞİM HÜKÜMETİN PROBLEMİMİ BU MEMBASI BİZDE DEĞİLKİ BENZİN İN DÜNYAYA PİYASALARINDA YÜKSELİYOR MECBUREN OTOMATİKMAN BİZDEDE YÜKSELİYOR AAA BU KONU HÜKÜMETLE ALAKALI DEĞİL

Beritan 03-15-2008 19:45

Benzine 8 kuruş zam

Alıntı:

ceyhanli Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

meselası varmı bir markete git diycem ama ne yeri nede zamanı şimdi bunları tartışacak zaman değil
mesela?

All times are GMT +3. The time now is 06:33.