Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   TÜSİAD, iktidara sahip çıktı;İçimize sindiremiyoruz (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=22768)

CeVHeR 03-18-2008 03:48

TÜSİAD, iktidara sahip çıktı;İçimize sindiremiyoruz

[/quote] ;D kardesim ben akp hep ayni seyi tekrarliyor gibi söz kullanmadim tam aksine sen bizim papagan gibi ayni seyleri kulandigimizi idda ediyorsun.
[/quote]
Ben sana, bizim için ''aynı şeyleri tekrarlıyorsunuz'' dedin demedim. İyi oku...

CeVHeR 03-18-2008 03:50

Alıntı:

dogru Akp her secim yaklastigi zaman yeni bir senaryo yaziyor ve basarili da
Bu konuda da sana ancak be ancak gülerim. 367 dayatmasını biz yaptık değil mi? Tabi Sabih KAnadoğlu bizim adamımız.
Bu davayı da biz açtırdık değil mi? Ama haklısın Yargıtay Başsavcısıyla gönül bağımız var. Ak PArtinin aldığı oy oranına kılıf uydurmak için gerçekten çok komik oluyorsunuz...

PARS 03-18-2008 03:57

Alıntı:

nusret Nickli Üyeden Alıntı

;D kardesim ben akp hep ayni seyi tekrarliyor gibi söz kullanmadim tam aksine sen bizim papagan gibi ayni seyleri kulandigimizi idda ediyorsun.
[/quote]
Ben sana, bizim için ''aynı şeyleri tekrarlıyorsunuz'' dedin demedim. İyi oku...
[/quote]
Alıntı:

Alıntı:

PARS Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

“Demokratik yaşamın vazgeçilmez unsuru olan siyasi partilerin, seçmenden aldıkları oyun düzeyi ne olursa olsun, kapatılma talebi ile karşılaşmaları, bir asıra yakın çoğulcu parlamenter rejim deneyimi olan Türk demokrasisi açısından kabul edilemez..”
Çok cahil adamlarsınız çoooook...
Burada Ak Parti' nin adı geçmiş mi?

Kardesim madem sen cahil degilsin aciklarmisin Refah ve Fazilet Döneminde neden ayni tavri göstermediler :-\,

Refah ve Saadet, milletin sadece bir bölümüne hitap ediyordu. Aldığı oy oranından da bunu anlayabiliyoruz. Ama Ak PArti' nin kapatılmasına sadece Tüsiad değil, tüm dünya karşı. Sen milleti kendinden görmez, bazılarını ayırırsan, kusura bakma ama kimsede seni savunmaz; haklı olsan bile...

Haklisin Cok güzel söyledin Saadet Partisi Mazlumlara hitap ediyor Akp ise Amerikan abilerine ve israilli dostlarina hitab ediyor onun icin de Filistin bombalanirken israilli belediye baskanina ödül veriyor,

Sizin muhalefet edecek bşka birşeyiniz yok mu? PApağan gibi aynı şeyleri tekrarlayıp duruyorsunuz. BAzı şeyleri anlayabilmeniz için at gözlüklerinizi çıkarıp, olaylara öyle bakmanız gerekmekte. O gözlükleri çıkartmadığınız sürece, ne kadar anlatsak boş olur...

neyse takildigimiz yere bak ;),en iisi konuy adönelim

bak nusret kardes konu tusiat in Parti kapatilmasinakarsi cikmasi yok akp ye destek veriyor vermiyor konu o degil ,konu neden Refah ,ve fazilet döneminde Darbe ve Partilerimizin kapatilmasi icin cirpinan tusiat Sadece Akp döneminde Parti kapatilmasina karsi cikiyor ?,akla haliyle su soru geliyor Tusiat memnunmu akp den ;)

CeVHeR 03-18-2008 04:01

Tüsiad Ak PArti' den memnun olabilir ki ülkenin birçok kesimi Ak PArti' den memnun. Her ne kadar siz aksini iddia edip her seçimde yanıldığınızı anlamasanız da...
Ayrıca Tüsiad' ın ve Tüsiad' a üye olan şirketlerin bu memleketin ekonomisi için ne gibi bir anlam ifade ettiğini kavrayabiliyor musun??

PARS 03-18-2008 04:13

Alıntı:

Tüsiad Ak PArti' den memnun olabilir ki ülkenin birçok kesimi Ak PArti' den memnun. Her ne kadar siz aksini iddia edip her seçimde yanıldığınızı anlamasanız da...
Ayrıca Tüsiad' ın ve Tüsiad' a üye olan şirketlerin bu memleketin ekonomisi için ne gibi bir anlam ifade ettiğini kavrayabiliyor musun??

onun icinmi Darbe yapilmasi icin cirpindilar o dönem parti kapatilmasina destek cikan Tusiiad nasil oluyorda ülke ekonomisi icin akp ye destek cikiyor, ???

CeVHeR 03-18-2008 04:21

Alıntı:

Alıntı:

onun icinmi Darbe yapilmasi icin cirpindilar o dönem parti kapatilmasina destek cikan Tusiiad nasil oluyorda ülke ekonomisi icin akp ye destek cikiyor, ???

Ben sana, Tüsiad ülke ekonomisi için Ak PArtiye sahip çıkıyor demedim. Tüsiad' ın ülke ekonomisi için ne gibi bir önem ifade ettiğini biliyor musun? dedim...

PARS 03-18-2008 04:32

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

Ben sana, Tüsiad ülke ekonomisi için Ak PArtiye sahip çıkıyor demedim. Tüsiad' ın ülke ekonomisi için ne gibi bir önem ifade ettiğini biliyor musun? dedim...

ekonomisi icin önem ifade ettigine inanmiyorum bir gercek var Erbakan Hoca Refahyol döneminde Musliklari kistigi icin Darbeden yana oldular simdi ise O dönem parti kapatilmasi icin cirpinan Tusiat in simdi neden Parti kapatilmasina karsi ciktigini izah edebilirmisin?,öyle gözüküyor ki,Akp onlarin kuyruguna basmamiz ;),sanirim devlet ve millete hayirli is yaptigi icin sahip cikmiyor

MaU_95 03-18-2008 11:52

Sizin zamanınızda ekonomi ne haldeydi şimdi ne halde at gözlüklü arkadaşım. Dava açılır açılmaz borsanın düştüğünü, dövizlerin fırladığını görmüyor musun? Bu dava yüzünden 22 Milyar dolar kaybımız var okumuyor musun?

Ak Parti'nin kapatılma davası bu kadar etkili oldu, kapatılırsa-Allah korusun- neler olabileceğini hayal edebiliyor musun? Saadet yada diğer partiler tek başlarına iktidar olabilecek mi zannediyorsun? Zannediyor musun ki CHP nin de buluncağı bir koalisyon bu ülkeye istikrarı yeniden getirebilecek?

Ama dur sen bunları hiç düşünmüyorsun ki. Değil mi? Ülkenin ne hale geleceği umrunda mı senin? Ak parti iktidardan insin yeter, başka derdiniz de yok, siyasetiniz de.
Bize anlatır mısın Ak Parti kapatılırsa ne yapacaksın? İşssiz güçsüz kalacaksınız. Yazık size, çok yazık.

romakudüs 03-18-2008 12:19

Alıntı:

alikece Nickli Üyeden Alıntı
Sizin zamanınızda ekonomi ne haldeydi şimdi ne halde at gözlüklü arkadaşım. Dava açılır açılmaz borsanın düştüğünü, dövizlerin fırladığını görmüyor musun? Bu dava yüzünden 22 Milyar dolar kaybımız var okumuyor musun?

Ak Parti'nin kapatılma davası bu kadar etkili oldu, kapatılırsa-Allah korusun- neler olabileceğini hayal edebiliyor musun? Saadet yada diğer partiler tek başlarına iktidar olabilecek mi zannediyorsun? Zannediyor musun ki CHP nin de buluncağı bir koalisyon bu ülkeye istikrarı yeniden getirebilecek?

Ama dur sen bunları hiç düşünmüyorsun ki. Değil mi? Ülkenin ne hale geleceği umrunda mı senin? Ak parti iktidardan insin yeter, başka derdiniz de yok, siyasetiniz de.
Bize anlatır mısın Ak Parti kapatılırsa ne yapacaksın? İşssiz güçsüz kalacaksınız. Yazık size, çok yazık.

sözün bitti yerdeyiz abi azınıza sağlık

oguzdesouza 03-18-2008 17:30

sanki biraz mecburi olduğu için söyledi gibi oldu. Çünkü en geç açıklamayı TUSİAD yaptı.Önceden kendilerini ilgilendirmeyen bir konuda bile en önce bunlar açıklama yapardı.Ayrıca bütün Dünya'da kapatılmaya karşı olunca mecbur kaldılar..

All times are GMT +3. The time now is 00:56.