![]() |
TÜSİAD, iktidara sahip çıktı;İçimize sindiremiyoruz
[/quote] ;D kardesim ben akp hep ayni seyi tekrarliyor gibi söz kullanmadim tam aksine sen bizim papagan gibi ayni seyleri kulandigimizi idda ediyorsun. [/quote] Ben sana, bizim için ''aynı şeyleri tekrarlıyorsunuz'' dedin demedim. İyi oku... |
Alıntı:
Bu davayı da biz açtırdık değil mi? Ama haklısın Yargıtay Başsavcısıyla gönül bağımız var. Ak PArtinin aldığı oy oranına kılıf uydurmak için gerçekten çok komik oluyorsunuz... |
Alıntı:
[/quote] Ben sana, bizim için ''aynı şeyleri tekrarlıyorsunuz'' dedin demedim. İyi oku... [/quote] Alıntı:
bak nusret kardes konu tusiat in Parti kapatilmasinakarsi cikmasi yok akp ye destek veriyor vermiyor konu o degil ,konu neden Refah ,ve fazilet döneminde Darbe ve Partilerimizin kapatilmasi icin cirpinan tusiat Sadece Akp döneminde Parti kapatilmasina karsi cikiyor ?,akla haliyle su soru geliyor Tusiat memnunmu akp den ;) |
Tüsiad Ak PArti' den memnun olabilir ki ülkenin birçok kesimi Ak PArti' den memnun. Her ne kadar siz aksini iddia edip her seçimde yanıldığınızı anlamasanız da...
Ayrıca Tüsiad' ın ve Tüsiad' a üye olan şirketlerin bu memleketin ekonomisi için ne gibi bir anlam ifade ettiğini kavrayabiliyor musun?? |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sizin zamanınızda ekonomi ne haldeydi şimdi ne halde at gözlüklü arkadaşım. Dava açılır açılmaz borsanın düştüğünü, dövizlerin fırladığını görmüyor musun? Bu dava yüzünden 22 Milyar dolar kaybımız var okumuyor musun?
Ak Parti'nin kapatılma davası bu kadar etkili oldu, kapatılırsa-Allah korusun- neler olabileceğini hayal edebiliyor musun? Saadet yada diğer partiler tek başlarına iktidar olabilecek mi zannediyorsun? Zannediyor musun ki CHP nin de buluncağı bir koalisyon bu ülkeye istikrarı yeniden getirebilecek? Ama dur sen bunları hiç düşünmüyorsun ki. Değil mi? Ülkenin ne hale geleceği umrunda mı senin? Ak parti iktidardan insin yeter, başka derdiniz de yok, siyasetiniz de. Bize anlatır mısın Ak Parti kapatılırsa ne yapacaksın? İşssiz güçsüz kalacaksınız. Yazık size, çok yazık. |
Alıntı:
|
sanki biraz mecburi olduğu için söyledi gibi oldu. Çünkü en geç açıklamayı TUSİAD yaptı.Önceden kendilerini ilgilendirmeyen bir konuda bile en önce bunlar açıklama yapardı.Ayrıca bütün Dünya'da kapatılmaya karşı olunca mecbur kaldılar..
|
All times are GMT +3. The time now is 00:56. |