Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Gençler, Partililer Tanışalım ! (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=23)
-   -   *** AK PARTİ ÖZÜRLÜLER KOORDİNASYONU***** MERHABA (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=22778)

mavera 03-18-2008 18:14

*** AK PARTİ ÖZÜRLÜLER KOORDİNASYONU***** MERHABA

Alıntı:

dadas2534 Nickli Üyeden Alıntı
sevgili kardeşim ben de bir engelliyim sol kolumdan %45 engelliyim engelli nedemek ben bilirim askere gitmedim küçükken 6 parmak derlerdi ehliyet almaya gittiğinde ehliyet vermezler ben bilirim engelli nedemek hemde çok iyi bilirim ve senin söylemiş olduğun kitapları okudum ve tüm engelli konularıyla ilgili kitapları okuyorum ve istanbul milletvekilimiz sayın Lokman Ayvayla beraber çalışıyoruz kanunlarla ilgili yanlışları düzenliyoruz mesala benim konum

özürlülere verilecek olan sağlık raporları hakkındaki yönetmelikle ilgi okadar eksiğimiz varki sayın başbakanımıza bunu iletmeye çalışıyoruz bu konuda desteğinize ihtiyacım var

sevgi ve saygılarımla

Bu anlamli görevinizden dolayi sizi bir kez daha tebrik ediyorum, görevinizde basarilar diliyor, elimizden gelecek birsey varsa sonuna kadar yapabilecegimizi belirtmek istiyorum güzel kardesim...

sumeyra 03-18-2008 18:17

hoşgeldiniz :)

Muhabbet-eri 03-18-2008 18:20

HERKESE ÇOK AMA ÇOK TEŞEKKUREDERİM SAYIN YETKİLİM BANA DESTEĞİNİZDEN DOLAYI TEKRARDAN TEŞEKKUR EDERİM

HERŞEY GÖNLÜMÜZCE OLSUN

faruk_09 03-18-2008 18:32

Hoşgeldiniz birikimlerinizden yararlanmak isteriz.. İyi paylaşımlar...

Beritan 03-18-2008 18:35

Alıntı:

dadas2534 Nickli Üyeden Alıntı
hoş bulduk kardeşlerim engelli ve özürlü arasında bir açıklama yapmak isterim

özür veya özürlü demek: HZ.ALLAHın kulllarını doğuştan ve ya sonradan verdiği bir rahatsızlık veya hediyedir yani sen özrü istemezsin zaten kuranıkerimde ve hadislerde özürlü diye ifadeler geçiyor
engelli demek: hayatında bazı şeylerden engellenmiş ve ya engellere takılan kişidir yani hep engellenen manasına geliyor tabiki bu mecaz anlam ama allahın bize vermiş olduğu bu hediyeden veya sözlerden utanmak değil sabredip mükafatını almak düşer bundan dolayı bunlara takılmamak lazım nacizane kendi fikrim

evet bende bir erzlumyum akparti erzurum il başkanlığınca 150 adet tekerlekli sandalye dağıtımında bulunmuştıum dediğim gibi
444 6 000 aklınıza takılan sorulşar olursa mutlaka cevaplandırırz
selam ve dua ile

tekrar hoşgeldiniz önemli olan engelin kafada olmaması
sizin gibi birinin foruma gelmesi gerçekten beni çok memnun etti

güliş 03-18-2008 19:14

Aramıza hoşgeldin kardeşim...

Yavuz_ErTürk 03-18-2008 19:31

Sizi aramızda görmek mutluluk verici hoşgeldiniz kardeşim.

All times are GMT +3. The time now is 22:56.