![]() |
akpartiyi çekemiyorlar
tüm ailemin başı açık,içki içerim zaman zaman,ama akpartili olmam için kesinlikle engel eğil bunlar
Biz bütün kesimlere hitap eden bir partiyiz. Bunu anlamana çok sevindik inşallah |
akpartiyi çekemiyorlar
mesela bu konuya kendimden örnekler vereyim: benim ailemde hiç akp li yok..olmadığı gibi hepsi de neredeyse düşman diyebilirim..ama her ne olursa olsun ben bundan 3 sene önce tanıştığım siyaseti tayyip amcam sayesinde sevdim..çevrem bu görüşümü öğrenince o kadar eleştirdiler ki anlatamam size..hala bile eleştiriyorlar..ama ben hepsine kulaklarımı tıkadım..sonu ne olursa olsun ben bu yolaa baş koydum..:) arkadaşlar soruyorum size akp li olmak demek illa türbanlı olmak demek mi...benim yaşam tarzım, aile yapım belki uymuyor akp ye..hatta beni tanımayanlar çok iyi bir chp li olarak tahmin ediyorlar..çünkü benim Atatürk sevgimi bilmeyen yoktur..ama ben Atatürk sevgimle akp sevgimi pekiştirdim..ortaya çok güzel bir şey çıktı..ben böyle çok muyluyum..dünyaya bir daha gelecek olsam yine AK PARTİ derim:):);)
|
akpartiyi çekemiyorlar
Alıntı:
|
akpartiyi çekemiyorlar
onların çoğu zaten özde değil sözde Atatürkçüüü ..bizim Atatürk sevdamız kalpte başlar orada da biter..onlar gibi dilde değildir..gönülden söylenmeyen sözün hiç bir değeri yoktur benim gözümde
|
akpartiyi çekemiyorlar
HEPİMİZ AKPARTİLİYİZ
BAZILARI SANDIĞA GÖMÜLMEKTEN BIKMADI BİZ ONLARI BIKTIRANA KADAR İNADINA AKP DİYECEĞİZ |
akpartiyi çekemiyorlar
Alıntı:
|
akpartiyi çekemiyorlar
düşüncelerine katılıyorum saygı duyuyorum ve tebrik ediyorum :-* aramıza hoşgeldiniz
|
All times are GMT +3. The time now is 16:34. |