Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   AK Parti Haberler - AK Parti Duyurular (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=135)
-   -   akpartiyi çekemiyorlar (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=22785)

YavuzSultanSelim 03-19-2008 19:47

akpartiyi çekemiyorlar

tüm ailemin başı açık,içki içerim zaman zaman,ama akpartili olmam için kesinlikle engel eğil bunlar

Biz bütün kesimlere hitap eden bir partiyiz. Bunu anlamana çok sevindik inşallah

nihal.1990 03-19-2008 20:35

akpartiyi çekemiyorlar

mesela bu konuya kendimden örnekler vereyim: benim ailemde hiç akp li yok..olmadığı gibi hepsi de neredeyse düşman diyebilirim..ama her ne olursa olsun ben bundan 3 sene önce tanıştığım siyaseti tayyip amcam sayesinde sevdim..çevrem bu görüşümü öğrenince o kadar eleştirdiler ki anlatamam size..hala bile eleştiriyorlar..ama ben hepsine kulaklarımı tıkadım..sonu ne olursa olsun ben bu yolaa baş koydum..:) arkadaşlar soruyorum size akp li olmak demek illa türbanlı olmak demek mi...benim yaşam tarzım, aile yapım belki uymuyor akp ye..hatta beni tanımayanlar çok iyi bir chp li olarak tahmin ediyorlar..çünkü benim Atatürk sevgimi bilmeyen yoktur..ama ben Atatürk sevgimle akp sevgimi pekiştirdim..ortaya çok güzel bir şey çıktı..ben böyle çok muyluyum..dünyaya bir daha gelecek olsam yine AK PARTİ derim:):);)

YavuzSultanSelim 03-19-2008 20:38

akpartiyi çekemiyorlar

Alıntı:

nihal.1990 Nickli Üyeden Alıntı
mesela bu konuya kendimden örnekler vereyim: benim ailemde hiç akp li yok..olmadığı gibi hepsi de neredeyse düşman diyebilirim..ama her ne olursa olsun ben bundan 3 sene önce tanıştığım siyaseti tayyip amcam sayesinde sevdim..çevrem bu görüşümü öğrenince o kadar eleştirdiler ki anlatamam size..hala bile eleştiriyorlar..ama ben hepsine kulaklarımı tıkadım..sonu ne olursa olsun ben bu yolaa baş koydum..:) arkadaşlar soruyorum size akp li olmak demek illa türbanlı olmak demek mi...benim yaşam tarzım, aile yapım belki uymuyor akp ye..hatta beni tanımayanlar çok iyi bir chp li olarak tahmin ediyorlar..çünkü benim Atatürk sevgimi bilmeyen yoktur..ama ben Atatürk sevgimle akp sevgimi pekiştirdim..ortaya çok güzel bir şey çıktı..ben böyle çok muyluyum..dünyaya bir daha gelecek olsam yine AK PARTİ derim:):);)

insanlara göre. Atatürkçü olmak chpli olmak demek gibi davranıyorlar. Ama asıl Atatürkçülerin kim olduğunu göremiyorlar

nihal.1990 03-19-2008 20:47

akpartiyi çekemiyorlar

onların çoğu zaten özde değil sözde Atatürkçüüü ..bizim Atatürk sevdamız kalpte başlar orada da biter..onlar gibi dilde değildir..gönülden söylenmeyen sözün hiç bir değeri yoktur benim gözümde

politikaci 03-19-2008 22:05

akpartiyi çekemiyorlar

HEPİMİZ AKPARTİLİYİZ
BAZILARI SANDIĞA GÖMÜLMEKTEN BIKMADI
BİZ ONLARI BIKTIRANA KADAR İNADINA AKP DİYECEĞİZ

başbakan havin 04-11-2008 18:47

akpartiyi çekemiyorlar

Alıntı:

agra06 Nickli Üyeden Alıntı
ben ne gençlik kollarındanım nede bi şekilde üye değilim akpartiye.tüm ailemin başı açık,içki içerim zaman zaman,ama akpartili olmam için kesinlikle engel eğil bunlar.akpartiliyim çünkü daha düna kadar sabahleyin 500 bine aldığım bi çikolatayı akşam 750 bine aldığım dönemleri biliyorum.akpartiliyim çünkü huzurluyum kendimi güven içinde hissediyorum her an memleketin hain pusulara gitmeyeceğini biliyorum.akpartiliyim çünkü inanıyorum daha iyisi yok.başortü meselesine gelincede herkes özgürdür istediğini yapmalıdır.ve artık yargıya güvenmiyorum sade bi vatandaş olarak düşüncelerim bunlar akpartili olana olmayanada saygılarımı sunarım ama biz sevenlerine haksızlık yapmayın ve en önemlisi ülkemizi birazcık düşünüyorsak akpartiye sahip çıkalım.

Arkadaşım ben sana sonuna kadar katılıyorum...AK PARTİYE SAYIP ÇIKALIM...

lal85 04-14-2008 23:07

akpartiyi çekemiyorlar

düşüncelerine katılıyorum saygı duyuyorum ve tebrik ediyorum :-* aramıza hoşgeldiniz

All times are GMT +3. The time now is 16:34.