Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Teknik Sorunlarınız (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=197)
-   -   Lütfen Yardım Edinn (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=22820)

Tutku ÇAKIR 03-19-2008 22:03

LÜTFEN YARDIM EDİNNNN

Alıntı:

milli_mücahide Nickli Üyeden Alıntı
ALLAh hepinizden razı olsun söylediklerinizi deneyiceğim ama programlardan olduğunu sanmıyorum çünkü yeni program indirmek bir yana kayspersk vardı onu sildim ama hala yavaş. birde birşey daha soracağım birgün bildisayarı açtım saatin yanında altta program simgelerinin yanında yeni artı işaretine benzeyen bir işaret çıkmış üzerine gelince yazılım sahdeciliği kurbanı olabilirsiniz diyor. acaba bununla ilgili olabilir mi?

bu bilgisayara hızını etkilemez fakat windowsunuzun orjinal olmadığını size bildiren bir uyarıdır o simge. Windowsunuzu Orjinalleştirmek için tıklayınız.
Yukardaki mesajları dikkate alıp gerekeni yapın. Diski birleştirin ve fazla program silip kaldırmayın. Kaldırıncada sisteminiz azda olsa yavaşlayacaktır. Diskinizi birleştiriniz . Disk birleştirmeyi üstteki mesajların birinde açıkladım.

Eğer olmuyorsa diğer dökümanlarımı burada paylaşırım. oda olmazsa en nefret ettiğim ve son çağre olarak gördüğüm formatı size öneririm.

Ve bir arkadaşımız limit yazmış ben hep aşıyorum bir şey olmuyor.. :) geçen ay 3 gb aştım fatura yaktı beni :D

Necip Fazil 03-20-2008 13:16

LÜTFEN YARDIM EDİNNNN

Azizim, benim kullandığım internet sisteminde, limit aşıldığında faturada kabarıklık olmuyor. Limit aşımını sonrasında internet bağıntısı yavaşlıyor. Bizde laf olsun, torba dolsun gibilerinden, işkembe-i kübramızdan birşeyler söylemiyoruz.

VesseLam

Sapphire 04-08-2008 00:21

LÜTFEN YARDIM EDİNNNN

arkadaşların dediklerini uygularsan iyi olur

isimsiz 04-08-2008 21:27

LÜTFEN YARDIM EDİNNNN

hepinşzden ALLAH (C.C) razı olsun meğersem proxy ayarlarını değiştirmişimde ondanmış şimdi herşey normal yeniden ALLAH razı olsun

Üç mevsim 04-11-2008 04:41

LÜTFEN YARDIM EDİNNNN

Alıntı:

milli_mücahide Nickli Üyeden Alıntı
hepinşzden ALLAH (C.C) razı olsun meğersem proxy ayarlarını değiştirmişimde ondanmış şimdi herşey normal yeniden ALLAH razı olsun

Youtube yasaklanınca, yasağı delmek için bende proxy ayarlarını değiştirmiştim ve bir süre sonra aynısı bende de olmuştu. Daha erken aklıma gelseydi ::)

Tutku ÇAKIR 05-03-2008 09:38

LÜTFEN YARDIM EDİNNNN

Hide ip gibi programlar kullanmayın arkadaşlar. DNS Numarası var onu değiştirirsiniz hiç hız kaybetmeden devam edersiniz sansürsüz nete. Programlar hem pcye hemde net keyfinize zarar verir.

Teşekkürler.
Selametle

fütüvvet 05-03-2008 10:00

LÜTFEN YARDIM EDİNNNN

modemi aç biraz bekle ve kapat..bendede oluyordu öyle yapıyorum düzeliyor..

53xman53 06-25-2008 09:59

LÜTFEN YARDIM EDİNNNN

bnce başlat-donatlar-sistem araçları-disk birleştirici bunu tıkla ve bitmesini bekle bittiğinde bilgisayarının rahatladığını görceksin.

Ak-Cengâver 07-04-2008 21:13

Lütfen Yardım Edinn

Ya arkadaşlar benim pc'de de winlogon.exe diye bir saçmalık çıktı, bilgisayarı her açtığımda daha başlar başlamaz hata raporu gösteriyor, silinmiyor da, eğer yardım edebilirseniz memnun olurum ;)

All times are GMT +3. The time now is 01:27.