Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Diğer Partiler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=127)
-   -   SAADET PARTİSİ (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=23177)

Terennüm 03-27-2009 12:43

ben bu seçimde saadet partisini rakip olarak görmüyorum farkındaysınız
sayın başbakanımızda konuşmalarında ciddiye almıyor.onun için biz işimize bakalım

&eylül& 03-27-2009 14:00

Alıntı:

politikaci Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 534320)
Bir dönemler seçim otobüslerinde mehter marşlarıyla dolanan bu Saadet Partisi;

Bugün rap sesleriyle sokaklarımızı inletiyor..

Yazık,yazık..

hatırlatırım o ototbüslerin içinde sizlerde vardınız

musab 03-27-2009 14:41

Alıntı:

politikaci Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 534320)
Bir dönemler seçim otobüslerinde mehter marşlarıyla dolanan bu Saadet Partisi;

Bugün rap sesleriyle sokaklarımızı inletiyor..

Yazık,yazık..

neden yazık grup nasihat o repleri söyleyen ve çokda beğendiğim ve hr zaman dinlediğim bir grup seçim bürosundada çalıyoduk..

yosun123 03-30-2009 10:59

Alıntı:

yaşaraltınyüzük Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 561231)
SAADET VAR MI ?.... OY YOK ....

SAADET VAR MI ?.. KARDEŞLİK YOK....

SAADET VAR MI ?....SES YOK......

SAADET VAR MI ?...KISAKANAN YOK....

SAADET = CHP =MHP....

KISKANANLAR CATLASIN

AK PARTİ ALACAK OYU BİLİYORMUSNUZ % 56

%56 mı hahhaaahhhh...
ipinizi çekmeye az kaldı..

el mücahidin 03-30-2009 11:16

evet elhamdülillah bu seçim iyi çalıştık ve %5.5 oy aldık bu bir başarıdır akape ne oldu %39 %8 oy kaybetti bu onlar için sonun başlangıcı %55 alacak arkadaşlar gece rüyanızda almışsınzıdır.....................ALLAHU EKBER

Sekoloji 03-30-2009 11:27

Bu Seçimde SP CHP'ye çalıştı. Oyları bölerek resmen chp'ye zemin hazırlayarak ve belediyeleri kazandırdı, Başarılı oldular.. Artık daha rahat uyurlar.

el mücahidin 03-30-2009 11:28

Alıntı:

Sekoloji Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 563779)
Bu Seçimde SP CHP'ye çalıştı. Oyları bölerek resmen chp'ye zemin hazırlayarak ve belediyeleri kazandırdı, Başarılı oldular.. Artık daha rahat uyurlar.

EVET GEL SENİNLE KÜÇÜK BİR HESAP AKAPE +SAADET=%50 TÜM SOL %22 BÖL OYLARI %25 EEEEEE KARDEŞ YİNE OLMADI SİZİN MATEMETKTE BRİ SORUN VAR

Morte 03-30-2009 11:36

Ya ne yüzle dolaşıyorsunuz anlamıyorum... Oy oranınız bell, seçmeniniz belli. CHP gibi kemikleşmiş bir kesime sesleniyorsunuz artık. Açılma imkanınız yok, halka hitap etme imkanınız yok. Bundan sonra yapacağınız en hayırlı iş sola destek yerine Ak Parti'ye destek olabilir... Onu da yaparsanız...

el mücahidin 03-30-2009 11:43

Alıntı:

Morte Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 563786)
Ya ne yüzle dolaşıyorsunuz anlamıyorum... Oy oranınız bell, seçmeniniz belli. CHP gibi kemikleşmiş bir kesime sesleniyorsunuz artık. Açılma imkanınız yok, halka hitap etme imkanınız yok. Bundan sonra yapacağınız en hayırlı iş sola destek yerine Ak Parti'ye destek olabilir... Onu da yaparsanız...

sana kızmıyorum seçim şokundasın daha belli

Abdullah KAÇ 03-30-2009 11:50

el mücahidin isimli arkadaş... burası ahır değil... kimse forumu ahıra çevirmeye uğraşmasın... Üslubuna dikkat et. embesilli membesilli konuşma. dilmena arkadaşımız değiştirmiş düzenlemiş mesajını bir daha bu tip bir uslup içinde olmayın.

All times are GMT +3. The time now is 09:49.