![]() |
Laiklik için 15 Altın Kural
O "sıkmabaş avcısı" bi yakalasam varya of diyorum off kine hemde ne off...
---- Şeriata küfür etmeyi unutmuşsun :) Ha birde ayetleri kendi kafamıza göre yorumlamayı... ---- Tebrikler çok güzel bir yazı gerçektende :-* |
Yok, unuttuğumdan değil de liste çok uzun olsun istemedim. Hem bak böylece yazının devamı sizler sayesinde geliyor.
Bu arada "Hüdaverdi", o da ne öyle! Hüda vermiş! "Tabiat Ana" ya da "Darwin" yap bakayım sen şu adını derhal! (: |
Alıntı:
|
Çaktırma;)
|
:D mükemmel olmuş teşekkürler :)
Ben kendimi tutamayıp çok sık İslami terim kullandığım için Allah'a emanet ol , Elhamdülillah, HAMD OLSUN, gibi cümlelerimi arkadaşıma biplettiriyorum artık. Bulunduğum bölge de tehlikeliydi zaten bugün çok hatalı duruma düştüm 5 dakika çene kapama cezası aldım kamusal alanda Elhamdülillah deyince. Amam bu kuralları öğrendikten sonra beni kimse kapatamaz . Allah razı olsun sayenizde kapanmaktan kurtulcam ay şeyy pardon ne Allah razı olsunu teşşekkür ederim :D |
Öğreniyorsun arkadaşım, öğreniyorsun... Olacak bu iş. (:
Ben de sana derin şükranlarımı sunuyorum. (: |
Bu konu üzerinde, kullanmamayı öğrenmek için dahi olsa çok fazla dini menşeyli ifadeler kullanılmış. Bu yüzdendir ki, yönetimden bu konunun kilitlenip silinmesini talep ediyorum...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Mesajımda da belirttiğim gibi, ben kapatılmanızdan yanayım... Laikliğe karşı çevrelerin odağı haline geliyorsunuz... İnsanların bilinçaltına, çaktırmadan dini terimleri yerleştiriyorsunuz değil mi? Sizi gidiler sizi... :D ;D |
Sen fazla uyanıksın Nusret Bey! Bu uyanıklığın altında yatan sebep isminizin Nusret mayın gemisi, yani Çanakkale Ruhu, yani "iman" ile bir alakası olmasın?
|
| All times are GMT +3. The time now is 02:20. |