![]() |
CUMH-UR-İYET ALMA VE OKUMANIN DA KURALLARI VAR!
bu yazıyı okuyunca bu olayı paylaşmak istedim sizinle ;
bi bayan arkadaşım bi iş görüşmesine gitti, tesettürlü olduğu için ona; kızım ben CUMHURİYET okuyorum beni millete güldürecek misin demiş >:( insanlarımızı zorla şekilciliğe, ayrımcılığa sokan bu kısırdöngüden nefret ediyorum >:( |
yaf satılsa ne olur satılmasa ne olur satılaz ise en azından ülkeye bir faydası olur kağıt tan zarar etmeyiz
beyinleri kurtaramıyoz bari kağıtları kurtaralım en azından o beyinlerden daha değerli :D |
Alıntı:
TANIŞTIRAYIM: Ortaçağ skolastik düşüncesinin günümüzdeki izdüşümleri olur kendileri.. :D :D |
zaman gazetesi gibi su geçirmez olsaydı daha çok tirajı olurdu.. benim herdaimoturanboğa öyle diyo.. test etmiş onaylamış..
|
Alıntı:
Abim devrimci,baba eski chp'li :D abim fenerli,baba bjk,ben Gs :D birbirimizede benzemeyiz. Abim yeşil gözlü,babam kahve ben mavi. Abim esmer,babam kara ben beyaz böyle aile işte :D zaman gazetesi almam esnaftan elime geçerse okurum :) |
Ben Çamuriyet okuyacak kadar kültürlü olmadığımı anladım. İyisimi ben bu gazeteyi hiç okumayayım...
Gazetenin okur sayısının çok yaşlı ve Fransız tipli insanlar olduğunu; İlhan Selçuk' a yapılan gözaltıyı protesto etmek için, gazetenin bahçesinde toplanan insanların!!! profillerine bakarak da anlayabiliriz... |
Alıntı:
Ankarada 5 yılım geçtiği için o tipleri iyi tanırım ben. Hele hele bahsi geçen gazetenin okurlarını. Görmemeniz normal çünkü ençok Ankara da var o tiplerden. Neydi Allah'Im her sabah metroda okula gidene kadar çektiklerim. >:( İlginç ilginç kasketli herifler, hepside geceden içmiş leş gibi kokarlardı. Bıyıklarda malum.... >:( |
ah ah.. ankarada yaşayan bilir tabi.. o adamları görüp de şepeşille vuramamak ne kötü ben bilirim..
ama ben yine de cumhuriyet satın alanını daha görmedim..(alakya maydonoz) belki bana çaktırmıyolardır.. |
Alıntı:
|
okuyanı gördüm canım.. kocatepenin avlusunda gözüme gözüme tutuyo görgüsüzler..
|
All times are GMT +3. The time now is 22:55. |