![]() |
Listesinde Lippi var
Tamam ben sana demir kara veririm sen onları tuncaya atarsın,sende bana kağıt para ver cebime atarım :D
|
Listesinde Lippi var
Alıntı:
|
Listesinde Lippi var
ehuehu yutmadın sende akıllı çıktın tuttuğun takımdan belli :D
ben fener stadına gidip bunu uygulayım her zamanki gibi :D |
Listesinde Lippi var
Alıntı:
|
Listesinde Lippi var
Üstüne tebrik dahi ederler 'sağol polis almıştı paraları sen olmasan ne yapardık kardaş' diye :D
|
Listesinde Lippi var
hüdaverdi o neya çok güldüm :D
|
Listesinde Lippi var
karaeşrefe de katılıyorum,hüdaverdiye de katılıyorum,jose morinhoyu da istiyorum,ama yerli ve genç bi hoca da istiyorum,lucescuyu da istiyorum;ayrıca da lippiymiş tuncaymış bunlar yalan diyorum.hele tuncay hepten palavra diyorum(hangi zeki gazeteci arkadaşımız uydurmuş bunu yaa)
en çok da FELDKAMPIN ARTIK GİTMESİNİ istiyorum...hoş,zaten pek uğradığı yok ama.... :'( :'( :'( :'( :'( |
Listesinde Lippi var
Valla bilen bilir Fatih Akyel midir ne soytarıdır fenere gitmişti,sütçü saraçoğlanı stadında S-f5 maçında (fener forması giyiyor) Galatasaraylı bir futbolcuya ana avrat küfür etmişti.
Sonra Gs ile transfere söz konusu oldu. Peki neoldu sonra ? Taraftar ayaklandı,her maçta bağırdılar,90 dakika bile bağırdılar istemediklerini. Yönetim sonra vaz geçti. Aynı şeyin tuncay için geçerli olur inşallah. BU FORTMAYI HERKES GİYEMEZ!!! |
Listesinde Lippi var
Alıntı:
yav yalan yav...zidanın futbola cimbomda geri dönceine inanırım tuncayın cimboma gelceine inanmam...hem okanı da kimse istemedi(ben hariç)taraftar o kadar isyan etti.ama adam geldi...ben adnan polatı bu yüzden sevmiyorum |
All times are GMT +3. The time now is 08:57. |