Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Belgelendirme (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=206)
-   -   chp forum sayfası !!!istatiski bilgiler :))) (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=23746)

mavera 03-26-2008 19:04

chp forum sayfası !!!istatiski bilgiler :)))

Alıntı:

oguzdesouza Nickli Üyeden Alıntı
galiba sen yanlış siteyle karşılaştırmışsın öteki(chpgencligi.com) forumlarına girmeni bi tavsiye ederim mesela şu anda 66 kişi forumda görünüo..

ama simdi arkadasin hayallerini yiktin, nasil olurda chp bizi gecer :D :D

maviinsan 03-26-2008 19:05

Ben chpgencliğine üye olmuştum.Maviinsan takma adıyla. Sadece 1 cümle yazdım ve banladılar...

'BİR ULUSALCI OLARAK AB YE KARŞIYIM' diye bir başlık açılmış.Bende 'Baykal'da Ab taraftarı' dedim.Direk banladılar.
Adamlar bu kadar hoşgörüsüz yani...Oysa bizim forumda onca muhalif var.Hakaret etmediği müddetçe kimse uzaklaştırılmıyor... :-*

oguzdesouza 03-26-2008 19:07

Alıntı:

mavera Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

oguzdesouza Nickli Üyeden Alıntı
galiba sen yanlış siteyle karşılaştırmışsın öteki(chpgencligi.com) forumlarına girmeni bi tavsiye ederim mesela şu anda 66 kişi forumda görünüo..

ama simdi arkadasin hayallerini yiktin, nasil olurda chp bizi gecer :D :D

yok bizi geçtikleri söylenemez ben baktım şimdi de biz daha iyiyiz onlardan.Hem online kişi sayısı olarak hem de mesaj sayısı olarak falan.

oguzdesouza 03-26-2008 19:08

Alıntı:

maviinsan Nickli Üyeden Alıntı
Ben chpgencliğine üye olmuştum.Maviinsan takma adıyla. Sadece 1 cümle yazdım ve banladılar...

'BİR ULUSALCI OLARAK AB YE KARŞIYIM' diye bir başlık açılmış.Bende 'Baykal'da Ab taraftarı' dedim.Direk banladılar.
Adamlar bu kadar hoşgörüsüz yani...Oysa bizim forumda onca muhalif var.Hakaret etmediği müddetçe kimse uzaklaştırılmıyor... :-*

aynen bende öyle bi şey yazmıştım.Uyarı falan yapmadan direk attılar.

mavera 03-26-2008 19:10

ben daha birsey yazmadim oralarda dolaniyorum gecen bizim gazete cikan haberle ilgili konu acmislar ama orada bir cok kisi bu forumdaki nickini ifsa etmis iyi olmustu o baslik 8)

Beritan 03-26-2008 19:10

bence gereksiz bir konu ne yani burdan bi kişi merak edip gidip üye olsa ALLAH muhavaza bide takılsa :-X

Hüdaverdi 03-26-2008 19:11

oguzdesouza'nın verdiği sitede dini konular bölümü baya zengin,girin bakın derim.

mavera 03-26-2008 19:13

Alıntı:

Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı
oguzdesouza'nın verdiği sitede dini konular bölümü baya zengin,girin bakın derim.

o degilde gecen gülmekten öldüm adamlar ülkeri kiniyorlar cola turka icmeyecegiz diye yazmislarki coca cola ve pepsi abd emperyalizmin, cola turka seriatcilarin ya biz ne yapsak, kola icmesek mi elemanlarda arastirmis birisi atmis ortaya le cola var diye oda tayyibin adami zapsunun yazmislar en iyisi meyve suyu icelim filan yazmislar :D :D

oguzdesouza 03-26-2008 19:14

Alıntı:

valla ben o sitede dini konular bölümünü görmedim :D

maviinsan 03-26-2008 19:15

Alıntı:

mavera Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

o degilde gecen gülmekten öldüm adamlar ülkeri kiniyorlar cola turka icmeyecegiz diye yazmislarki coca cola ve pepsi abd emperyalizmin, cola turka seriatcilarin ya biz ne yapsak, kola icmesek mi elemanlarda arastirmis birisi atmis ortaya le cola var diye oda tayyibin adami zapsunun yazmislar en iyisi meyve suyu icelim filan yazmislar :D :D

O yazıyı ben de görmüştüm ;D

All times are GMT +3. The time now is 04:56.