Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   Hadi Koministleri anladık!! ÜLKÜCÜLERE ne oluyor ? (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=23995)

mavera 03-28-2008 16:07

Hadi Koministleri anladık!! ÜLKÜCÜLERE ne oluyor ?

Alıntı:

ENGİNEER Nickli Üyeden Alıntı
Kendi başına hiçbir halta yaramadığını anlayan ideoloji taraftarları çareyi birleşmekte buldu...

Hatırlayın..

Ergenekon Çetesinin altından KIZIL ELMA KOALİSYONU adı altında bir birliktelik çıktı..Bu birliktelik ülkü ocakları ve komünistlerim beraberliğine dayanır!

Fakat hala bir halta yaramıyorlar o ayrı...

0+0=0 yani bunlarin alayini toplasan bir halt olmaz bunlardan cünkü bunlar etkisiz eleman!..

ENGİNEER 03-28-2008 16:08

Alıntı:

mavera Nickli Üyeden Alıntı

0+0=0 yani bunlarin alayini toplasan bir halt olmaz bunlardan cünkü bunlar etkisiz eleman!..

[i][b]Türk Milleti'nin aşırılığa asla oy vermediğini ne zaman anlarlar bilmiyorum abi bunlar...

mavera 03-28-2008 16:11

Alıntı:

Alıntı:

[i][b]Türk Milleti'nin aşırılığa asla oy vermediğini ne zaman alarlar bilmiyorum abi bunlar...

Herseyin bir karari vardir, herseyin asirisi zarardir solculugunda, milliyetciliginda, muhafazakarliginda buyrun asiri görüslerin durumlari ortadadir..
Asiridan kastimiz herkesi kendisi gibi yasamaya dikta etmekdir gerci onlar ne kadar asiri olursa olsun ne farkeder ki dag fare dogurmaktan baska ;)
O degilde bugün münazarada resmen komunizmi savunacagiz ha :D :D

ENGİNEER 03-28-2008 16:13

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

[i][b]Türk Milleti'nin aşırılığa asla oy vermediğini ne zaman alarlar bilmiyorum abi bunlar...

Herseyin bir karari vardir, herseyin asirisi zarardir solculugunda, milliyetciliginda, muhafazakarliginda buyrun asiri görüslerin durumlari ortadadir..
Asiridan kastimiz herkesi kendisi gibi yasamaya dikta etmekdir gerci onlar ne kadar asiri olursa olsun ne farkeder ki dag fare dogurmaktan baska ;)
O degilde bugün münazarada resmen komunizmi savunacagiz ha :D :D

Cidden oda ilginç oldu..Ben hep özel sektörü savundum bugüne kadar nasıl kamuyu savurum bilmiyorum ama yinede karşı taraflarında birçok doğrusu var onları savunurz:)

Komünist olduk resmen bir günlüğüne...:)

mavera 03-28-2008 16:15

Haklisin be yoldas 8)..

RDönmezs 03-28-2008 18:22

Offf off neden böyle yapıorlar..

maviinsan 03-28-2008 18:24

Seçimden önce chp ile mhp koalisyon hesabı yapıyordu.Birbirlerine göz kırpıyorlardı.HAtta BAhçeli,İlhan Selçuk için övgü dolu sözler söylemişti...

sadakte 03-28-2008 22:08

bana da yeşil komünist demişlerdi :D

Saltuk Buğra Han 03-28-2008 23:47

Uyduruktan masa başı yazılmış bir haber ve her habere artık inanır olmuş olan Türk insanı birde haberi buraya taşımış buradakilerde ,hazır hikayeden böyle bir haber çıkmışken balıklama dalıp kendilerine göre bir eğlence bulmuşlar bir birleri ile sanki kulaktan kulağa oyunu oynuyorlar. Kimi yeşil komünist olmuş ,kimi yoldaş.Bakalım sonunda ne çıkacak.İyi eğlenceler.Ara sıra oyun oynamak de gerekir.
Bu arada Anlaşmalı bir şekilde birbirlerini acımasısca yaralayan Ülkücülerle Komünistler gerçekten iyi rol yapıyor,o kadar ki dublör bile kullanmıyorlar kafa göz bir tarafa gidiyor değilmi?Herkesi inandırmışlar.Hepsine tebrikler.

RDönmezs 03-29-2008 00:54

Alıntı:

_göktürk_ Nickli Üyeden Alıntı
Uyduruktan masa başı yazılmış bir haber ve her habere artık inanır olmuş olan Türk insanı birde haberi buraya taşımış buradakilerde ,hazır hikayeden böyle bir haber çıkmışken balıklama dalıp kendilerine göre bir eğlence bulmuşlar bir birleri ile sanki kulaktan kulağa oyunu oynuyorlar. Kimi yeşil komünist olmuş ,kimi yoldaş.Bakalım sonunda ne çıkacak.İyi eğlenceler.Ara sıra oyun oynamak de gerekir.
Bu arada Anlaşmalı bir şekilde birbirlerini acımasısca yaralayan Ülkücülerle Komünistler gerçekten iyi rol yapıyor,o kadar ki dublör bile kullanmıyorlar kafa göz bir tarafa gidiyor değilmi?Herkesi inandırmışlar.Hepsine tebrikler.

Gerçekler acıdır ;)

All times are GMT +3. The time now is 18:19.