Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Diğer Partiler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=127)
-   -   Başörtüsü konusunda ülkücülerin ölçüsü (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=24434)

ENGİNEER 05-21-2008 00:23

BAŞÖRTÜSÜ KONUSUNDA ÜLKÜCÜLERİN ÖLÇÜSÜ!

MHP nedense teoride her zaman en doğru fakat pratikte her zaman en yanlış parti...

Berika 05-21-2008 00:27

Ben bu konuda mhplileri suçlayamıyorum doğrusu. Biz okulumuza giremediğimiz zaman genelde mhpliler sayesinde girdik ama bizim düşüncemizdeki yani ak partili arkadaşlarımızın çıtı bile çıkmadı :( .Arada bir işe yarıyorlar.Ama yine de sevmiyorum onları :)

_Yeniden_ 05-21-2008 00:31

Başörtüsünü çok güzel kullanıyorlar...Tabi ki başörtüsünden siyasi rant sağlayan parti destekçileri değil, yönetici kesim...Devlet Bahçeli tam politikacı olduğunu bir kez daha gösterdi...

ENGİNEER 05-21-2008 00:33

Zeynep bende söylediğine katılıyorum.Ülkücüler bu ülkenin aslında birçok şeyi borçlu olduğu insanlar ve üniversitelerde her zaman bu konuyu savunanda onlar oldu...

Ama kötü olan iyi niyetleri değil...Olayları hiçbir zaman geniş bir yelpazede değerlendirmeyip kesin bir çözüm bulamadan sadece sertlik yaparak savunmaları...

Ak Partili olanlarda mecburen sesini çıkarmıyordur çünkü Rektörler sapcısından solcusundan korkuyorda Ak Partiliye gelicne aslan kesiliyor...

Berika 05-21-2008 00:41

Valla bilmiyorum başörtüsü konusunda sadece mhp değil bizlerde bişey yapamadık.Davamıza sahip çıkamadık.Bu olaylar patladığında yer yerinden oynamalıydı.Baksana yüzde 1.5 luk kesimin sesi nasıl çıkıyor :-\ annme 24 sene önce başörtüsü yüünden öğretmenlik yapamadı belki ben de yapamıycam sonra benim kızım ya da kardeşlerim..bu böyle gidecek :(

Mhp her konuda tartışılır haksızdır ama bu konuda ben duruyorum şahsen :)

cCc-kozenir-cCc 05-21-2008 09:47

Ülkücü Hareket ve MHP başörtüsü konusunda kim ne derse desin en ilkeli ve en yapıcı görüşe sahip harekettir.
Kızsanızda bu böyle...
Maalesef...

akgenclik56 05-21-2008 10:04

Alıntı:

Ülkücü Hareket ve MHP başörtüsü konusunda kim ne derse desin en ilkeli ve en yapıcı görüşe sahip harekettir.
Kızsanızda bu böyle...
Maalesef...
SEN ÖYLE SAN BAŞINIZDA BAHÇRLİ OLDUKTAN SONRA PARTİ DOLANBAZ PARTİSİNE DÖNMÜŞ.
BENDE ESKİ MHP CİLERDEN İDİM
AMA ŞİMDİ TEK DOĞRU YOL TEK DOĞRU İNSAN VAR( AKPARTİ RECEP TAYYİP ERDOĞAN)

fütüvvet 05-21-2008 10:06

ce ce ce kozenir ce ce ce Gelmiş gene..

bakıyorumda sonradan sonrada başörtüsü demeye başladınız..

bi takıp bi çıkarıyonuz. bi chp bi mhp siniz.. siz nesiniz..

Müntesip 05-21-2008 10:54

Güzel insan,burada söz konusu olan eğer Mhp'nin başörtüsü'ne karşı tavrı ise;
seçim meydanlarında başörtülüleri konusturup sonrada çevrimdışı bırakmalarından politikaları anlaşılır nitelikte...
meydanlarda kükreyip,ecevit'in yanında süt dökmüş kedi gibi duruşu nasılsa başörtüsünü savunmadaki tavrıda öyledir.
Eger ki Mhp'linin tavrını soruyorsan;
onlar da mutlak itaat ilkesi ile partilerinden taviz vermemekle birlikte başörtüsü konusunda da halisane düşüncelere sahipler burada hemfikiriz ancak sizin bu Mhp'lilerin tavrını Mhp'nin yönetimiyle bagdaştırmanız yanlış olur.
ayrıca eski ülkücülerinde artık olmadıgını acıyla söylemek isterim.üniverite'de milleti kızlarla geziyor diye tekdir eden veya gerektiğinde kuvvet kullanarak kızın yanından ayıran sözde ülkücüler şimdi her tenefüste baska kızlarla geziyor vs vs konusulacak çok şey var ama son örnek herşeye gebe !!!
ccc-kozenir-ccc kardeş ,sen gönlünü ferah tut biz ülkü sahipleri ile Mhp'lileri ayırt ederiz...

cCc-kozenir-cCc 05-24-2008 20:03

ESKİ ÜLKÜCÜ OLMAZ.
ÜLKÜCÜLÜĞÜ BİTEN VARDIR.
ESKİSİ YENİSİ OLMAZ ÜLKÜCÜNÜN...
HER ÜLKÜCÜ MHP LİDİR.
VESSELAM...

All times are GMT +3. The time now is 06:30.