Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   AK Parti Haberler - AK Parti Duyurular (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=135)
-   -   Düştüğü Yerden Kalkan Yiğit Başkan Tayyip Erdoğan (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=24517)

Demokrat 06-10-2008 13:25

Düştüğü Yerden Kalkan Yiğit Başkan Tayyip Erdoğan

dedecim nasil yorumlar var, söylede bakalim caresine 8)

DeDe 06-10-2008 13:30

Alıntı:

dildade Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

KaraEsref Nickli Üyeden Alıntı
Silin şunun yazdıklarını ya! >:( Bulmuş bir yerden yazı, her topice kopyala yapıştır gönderiyor.

Uluyor işte . :D

lanet olsun geberin buna benzer bir cok yorum var maalesef formumuzda :(

Demokrat 06-10-2008 13:34

Alıntı:

DeDe Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

dildade Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

KaraEsref Nickli Üyeden Alıntı
Silin şunun yazdıklarını ya! >:( Bulmuş bir yerden yazı, her topice kopyala yapıştır gönderiyor.

Uluyor işte . :D

lanet olsun geberin buna benzer bir cok yorum var maalesef formumuzda :(

hakedenede, hakettigi degeri vereceksin ;).. adam geliyor burada partimize, basbakanimiza, degerlerimize hakaret ediyor arkadaslarda ona cok kibarca cevap veriyor bunda ne sakinca varki ;)

DeDe 06-10-2008 13:41

uluyor iste demek köpek gibi avluyor manasi tasir bunu bir insana söylemek ne kadar kibarca
birza düsünmek lazim Bize hakaret edene hakaretle cevap verdigimizde hakaret edenlere
bizim aramizdaki farki cikaramadim ben ?

Hz ömerin cok güzel bir sözü var

islami öyle yasayin ki islam ahlakina öyle bir sarilin ki sizi öldürmeye gelen sizde dirilsin ....

oysaki bizi öldürmeye gelen bizimle beraber ölüyor maalesef .....

yukarda yazmis olduklarim hadisi seriflerden bir kactanesir bunlar gibi bir cok hadisi serif
hadisi seriflerde ayeti kerimelerde müminin ahlakinin nasil oldugu acikca ortaya konmustur ...

Demokrat 06-10-2008 14:07

Aslinda evet arkadas hata yapmis bazi insanlar varki , hayvanlarla karsilastirip hayvanlara haksizlik yapiyoruz!...
Adam geliyor buraya iftira atiyor, camur atiyor, herkesin bir dayanma noktasi vardir arkadaslarda bir sekilde gönderme yapmislar, evet belki sinirli anlarina denk gelmistir, bunun altinda artniyet aramanin anlami yoktur..
Sonucta partimize, basbakanimiza, degerlerimize yapilan hakaretler yaninda o yukarida yazilanlar iltifat kaliyor güzel kardesim ;)
Evet senide anliyorum karanliga küfretmektense, mum yakalim diyorsun bizi isiran köpegi, bizimde isirmamiz gerektigini dile getiriyorsun bu anlamda sana samimiyetle katiliyorum ancak öyle bir duruma geldik ki tam anlamiyla sinir harbi yasaniyor..
Kendi ülkemizde parya, kendi ülkemizde yabanci olduk, birileri bize adres gösterir oldu!

All times are GMT +3. The time now is 02:21.