Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Hayata Dair Anketler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=322)
-   -   İnternette tanıdığın biriyle evlenir misiniz? (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=25837)

acizane44 04-15-2008 23:38

İnternette tanıdığın biriyle evlenir misiniz?

Güzel bakış açıları ALLAH herkesin karşısına iyi insanlar çıkarsın inşallah

Müntesip 04-15-2008 23:41

msn'den yeni kız arkadaş edinme çabaları olan veya durup durduk yere kişinin fotografına aşık olabilen erkekten veya bayandan ne beklenir ki,yarın daha güzelini görmeyecegi ne malum ???

ayrıca sıklarada cevap veremedim.hayır sıkkı için "orada kimseye güven olmaz " sıkkını işaretlemem gerekiyordu onu da bu forumda ki arkadaslar aklıma geldiği için işaretleyemedim ...
saygılarımla...

Hıfz-ı lisan 04-15-2008 23:42

Herşeye teknoloji (sanal) el atıyor..bir bu kalmamıştı oda oluyor yavaş yavaş..alınan haberlere bakılırsa..

Sen gözünün önünde kişilerin düşünce ve karakterini çözemiyorsun kaldı ki net ortamında biriyle tanışıp evleneceksin.. :-X :)

isimsiz 04-15-2008 23:42

Alıntı:

asimov Nickli Üyeden Alıntı
msn'den yeni kız arkadaş edinme çabaları olan veya durup durduk yere kişinin fotografına aşık olabilen erkekten veya bayandan ne beklenir ki,yarın daha güzelini görmeyecegi ne malum ???

ayrıca sıklarada cevap veremedim.hayır sıkkı için "orada kimseye güven olmaz " sıkkını işaretlemem gerekiyordu onu da bu forumda ki arkadaslar aklıma geldiği için işaretleyemedim ...
saygılarımla...

benimde anlatmak istediğim buydu :-*

isimsiz 04-15-2008 23:43

zaten insanlar internet ortamında kendi karakterleri değil ideal karakterleri yansıtırlar.

Sukût-u_Hayal 04-15-2008 23:45

Kesinlikle hayır... Çok kesin konuşuyorum belki ama asla internetten tanıştığım biri ile evlenmem , insanlara güvenmek konusun da sıkıntı çeken biriyim bu şekilde tanıştığım birine asla güvenmem !!! .....

Gölge 04-15-2008 23:49

Neden olmasın kısmet meselesi kısmetimizin karşımıza nerden çıkacağını bilemeyiz ki sonuçta nette karşımızda konuştuğumuz kişide insan ve ben çevremde gördüm net üzerinden tanışıp evlenen kişileri gayet mutlular ...herşey kader kısmet meselesi diyorum ben ALLAH herşeyi hepimizin gönlüne göre versin ....

acizane44 04-15-2008 23:51

Alıntı:

Gölge Nickli Üyeden Alıntı
Neden olmasın kısmet meselesi kısmetimizin karşımıza nerden çıkacağını bilemeyiz ki sonuçta nette karşımızda konuştuğumuz kişide insan ve ben çevremde gördüm net üzerinden tanışıp evlenen kişileri gayet mutlular ...herşey kader kısmet meselesi diyorum ben ALLAH herşeyi hepimizin gönlüne göre versin ....

ecmain bencede hersey kadaer kısmet doğru söylüyorsunuz...

Hıfz-ı lisan 04-15-2008 23:57

Bu konuda fazla konuşmak yersiz ancak daha bugün bu konuda uzun uzun biriyle konuştuğum için söyleme ihtiyacı duyuyorum..Kader ve kazanın önüne geçilmez şüphesiz..(bu konular fazla irdelenmemeliymiş tabii kide) insan iradesinin rolü muhakkak vardır :-*

Sonumuz Hayırlısı.. :)

Benide_Kapatın 04-16-2008 00:54

Güzel bir konuya değinilmiş, bence neden olmasın,

internetten başka forumlardan tanışıpta görüştüğüm çok efendi,seviyeli kültürlü, kendi ile barışık, interneti sadece bahsedilen amaçla kullanmayan meslektaş bay bayan arkadaşlarım var. Bu arkdaşlar internette tanıştığım için güvensiz olamaz.

Ayrıca bu şekilde tanışan etkinlikler yapan birsürü insan var,

Bu insanlarla bir vesile ile görüşüp tanışılıyor ve sonra arada internet diye birşey olmuyor,

Sonuçta neden olmasın diyorum..

Kader ve kısmet..

Ama arkdaşlık siteleri vs vs şeklinde olanlara karşıyım tabii ki..

All times are GMT +3. The time now is 07:28.