![]() |
www.uniyorum.net
Çok güzel paylaşımların olduğu nadide bir site.
|
www.uniyorum.net
Ayşe Berra ve Dildade Hanım, Allah razı olsun...
Nusret kardeş, eksik olma, sağolasın. |
www.uniyorum.net
Ben daha bu başlığı görmeden üye olmuştum zaten..
Ama yorum falan yazılıyormu pek anlmadım sitenin düzenini.. Yanlız cidden dolu ve yararlı bir site tebrikler.... |
www.uniyorum.net
Alıntı:
Henüz yorum yazılmıyor. Aslında çok da düşünmüyoruz ;) Böyle portal tadında kalması daha hoş oalcak gibi. Beğeniniz için teşekkürler, acizane uğraşımız... |
www.uniyorum.net
Öncelikle hayirli olsun kardes..
Senin güzel yazilarinla dahada bir güzel olmus site, insallah firsat buldukca takip edecegiz ;) |
www.uniyorum.net
çok faydalı bir site.. hakettiği ilgiyi görür umarım
|
www.uniyorum.net
Gerçekten güzel bilgiler veren bir site bende ekledim sık kullanılanlara izninizle...Buaralar bazı sıkıntılarımdan dolayı her nekadar aktif olamazsamda ilerleyen zamanlarda isterim bende bazı yazılarınızda bulunmak...Allah ım utandırmasın
|
www.uniyorum.net
Hayırlı olsun
|
www.uniyorum.net
Mavera abi, öztürk, eddie, acizane44, ibrahim44 beğenileriniz/ güzel dilekleriniz için teşekkürler.
Elimizden geldiği kadar profesyonelce, çizgisi olan bir çalışma yürütmek istiyoruz, henüz başlangıçtayız, umarız daha güzel olur. Allah'a emanet... |
www.uniyorum.net
Ellerinize sağlık kardeşlerim, gençleri düşünmeye teşvik edici güzel bir site olmuş. Sitenin hazır olmasının benim nazarım da bir önemi yok, önemli olan içeriğidir, içerik çok hoştur. İnşallah hayırlara vesile olur.
|
All times are GMT +3. The time now is 21:40. |