Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   Abdüllatif Şener düğmeye bastı! (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=26057)

_Yeniden_ 04-19-2008 13:56

Abdüllatif Şener düğmeye bastı!

Yeni bir siyasi oluşum mu??

Koltuk sevdası insanı ne kadar komik duruma düşürüyor yahu ;)

Kemalist59 04-19-2008 14:02

Koltuk sevdası demişken çok sevdiğim bir lafı söyliyeyim
''Koltuk hırslarından arınamamış kişiler geldikleri mevkileri hak etmemiş kişilerdir.''

mavera 04-19-2008 14:04

Alıntı:

Kemalist59 Nickli Üyeden Alıntı
Anladım pek TV izleyen biri değilim şu günlerde derslerde var kaçırmış olabilirim.Ancak milli ekonomi konusunda bende ciddiyim.IMF politikalarını imzamda da dediğim gibi defetmeliyiz bu ülkeden....
Bağımsız bir Türkiye için....

Abdullatif Şener Hakkında bu son gelişmeleri sayenizde öğrendim Teşekkür ederim milli ekonomi dışı fikirleri umrumda değildir.

Selametle

Bu milli ekonomi konusunda hükümetlede ters düsmüstü malum zamaninda özelelstirmelerde sorun cikarmisti ama anlamadigim birsey var ak partinin cizgisi ve programi belli buna ragmen eger ak partide bakanlik yapiyorsan o zaman bir yerlerde sorun vardir demektir!..

Kemalist59 04-19-2008 14:07

Üstelik hukukçu kişiliği ile ak partinin prıogramını hazırlayanlardan birisi de kendisi diye biliyorum.Size katılıyorum Mavera bu çelişkilere düşmüştür.Haklsınız.

ENGİNEER 04-19-2008 14:08

Sırf Ak Parti'ye rakip olacak diye Şener'i destekliyor yok böyle bişey...

mavera 04-19-2008 14:09

Alıntı:

Kemalist59 Nickli Üyeden Alıntı
Üstelik hukukçu kişiliği ile ak partinin prıogramını hazırlayanlardan birisi de kendisi diye biliyorum.Size katılıyorum Mavera bu çelişkilere düşmüştür.Haklsınız.

"Her mülkiyeli biraz komunisttir" bu laf sayin senere ait demek ki ekonomi konusunda da komunistligi tutuyor 8)

Gercekleri Görelim 04-19-2008 21:41

O malum kesim yani Siyonist kesim Basbakan Tayyip erdogan i buralara kadar getirdi ve gördük,simdide ayni kesim senneri getirmek istiyor heral de bu da basbaka nin gendisini iktidara getiren gücler tarafindan tasfiye edildigini gösteriyor ;), bir de Abdullatif Senneri görelim aceba Tayyip beyi Taviz ve Isbirlikci Politikasinda gecebilecekmi

akpartiii 04-19-2008 21:44

Alıntı:

Gercekleri Görelim Nickli Üyeden Alıntı
O malum kesim yani Siyonist kesim Basbakan Tayyip erdogan i buralara kadar getirdi ve gördük,simdide ayni kesim senneri getirmek istiyor heral de bu da basbaka nin gendisini iktidara getiren gücler tarafindan tasfiye edildigini gösteriyor ;), bir de Abdullatif Senneri görelim aceba Tayyip beyi Taviz ve Isbirlikci Politikasinda gecebilecekmi

Hangi tavizden bahsediyorsun sen ?

All times are GMT +3. The time now is 23:16.