Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Protesto (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=122)
-   -   POSTA GAZETESİNİ PROTESTO EDİYORUM (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=26368)

Gölge 04-24-2008 03:39

POSTA GAZETESİNİ PROTESTO EDİYORUM

Piknik gazetesi posta'yı almamakla protesto ediyorum zaten ... ;)

Akmehmet_Akif 04-24-2008 03:46

POSTAYI ALMASSAN NASIL ASKERLİĞİNİN OLUP OLMADIĞINI GELEN MEKTUBU FALAN FİLAN NASIL ALACAKSIN. :D :D

Sukut-u Hayal 04-24-2008 09:54

Zaten bu gazete alinmazki kardesim. Parani cope at daha iyi..

Akmehmet_Akif 04-24-2008 13:23

Alıntı:

Turkiye icin Akparti Nickli Üyeden Alıntı
Zaten bu gazete alinmazki kardesim. Parani cope at daha iyi..

onun yerine çukulata al daha iyi her yerden kar çıkarıyorum :D :D :D
sakın alırsanız çöpe atmayın postayı çöp kirlenir :D

NuR-eFSaN 04-24-2008 13:33

zaman gazetesi hiç bir gazeteyle kıyaslanamaz doğru haber doğru yerde yayinlaniyor Tek gerçekler zamanla anlaşılır ....

Belki posta gazetesi kendini magazin yönünden en çok gazete satısı olarak görmüştür Ben elime posta alınca magazin haberinden

baska bişi göremiyorum üstelik anasayfadan baslıyorlar magazin haberlerine o gün misal şehidimiz mi oldu

trafik kazasinda ölenlermi oldu nedense bu tarz seyler fazla yayınlanmıyor . .

Akmehmet_Akif 04-24-2008 14:36

Alıntı:

FiNDuK_GuSeLi Nickli Üyeden Alıntı
zaman gazetesi hiç bir gazeteyle kıyaslanamaz doğru haber doğru yerde yayinlaniyor Tek gerçekler zamanla anlaşılır ....

Belki posta gazetesi kendini magazin yönünden en çok gazete satısı olarak görmüştür Ben elime posta alınca magazin haberinden

baska bişi göremiyorum üstelik anasayfadan baslıyorlar magazin haberlerine o gün misal şehidimiz mi oldu

trafik kazasinda ölenlermi oldu nedense bu tarz seyler fazla yayınlanmıyor . .

Asılda okadar satılmıyor.Trajı şişiriyorlar.Dedemler Ataköyde oturuyor.Posta gazetesini beleşe veriyorlar.Bloglara iş yerlerinesitelere.Dedemler Zaman alıyordu gelmiyor öünkü oradakiler çöpe atıyorlarmış yanlış deyilsem.

ENGİNEER 04-24-2008 14:39

Halkımızın bi kısmının beynini sadece cinselliğe yöneltmiş sapıklardan doluştuğunu düşünürsek Posta'nın bu kadar satması anormal değil heralde...

Yetiştirdiğimiz en tanınmı bilim adamı Haydar Dümen oldu...

Yazık gerçekten...

jules 04-26-2008 00:02

bu gazetemsi şeyin reklamına herkes çok gülüyor..
sözde ülke meselelerini anlatıyorlar reklamda ama gazetenin içinde hiçbiri yok :D

Müntesip 04-26-2008 16:23

ne zaman posta gazetesi alsa birisi içim sızlar ve düşünürüm.alan kişiyi tepeden tırnaga süzerim hep içimden bir ses ; -git sor şuna "neden alıyorsun bu gazeteyi" der ancak o cesareti bulamam kendimde.cumhuriyet alanları anlarım,milliyet alanları anlarım yalan yanlışta olsa haber gibi birşeyler var ancak içinde haberin zerresi olmayan su posta'yı alanlara bir türlü anlam veremem.hele de otobüslerde minübüslerde haydar dümen'in yazılarını okuyanları...

meridyen 05-01-2008 10:25

Arada sırada bulmacası için alıyorduk ama son olaylardan sonra kesinlikle POSTA gazetesi almıyoruz...

All times are GMT +3. The time now is 00:01.