![]() |
Tesettürü ranta çevirmek.
Her insanın kendini tatmin etmesi için kullandığı yollar vardır. Kimi imamının gereklerini yerine getirir bunun hazzı ile tatmin olur, kimi de getiriyorum diyerek kendisini kandırarak tatmin olur.
Zamanımızda, hem Müslüman görünüp, hemde sosyete ayak uydurmaya çalışan, İslami burjuva isminde adlandırılan kaçık kesim de, kendisini Müslümanlığı yaşayanlar kısmına kondurarak kendilerini tatmin ediyorlar okadar. Allah c.c. ıslah eylesin, bizim edebileceğimiz daha güzel bir dua yok. VesseLam |
Tesettür defilesi olmaması lazım.Başka türlü defile yapanlara benzememek lazım.Ha ürettiğin malın(başörtüsü,pardesü vb.) reklamını yapmak için yapıyosan o defileyi yanlış yapıyosun.Yanlış yapanlara benzememek lazım.Reklamını yine başka yollardan yap sen...
|
zaten sadece tesettür defileleri değil defilelerin hepsi çok saçma ...
|
yaa varya nefret ediyorum bu yazılardan >:( neden olmasın tesettür defilesi.. sonuçta bizler o kıyafetleri alıyoruz adam satmak için reklam yapmak zorunda..tesettür kıyafetini de mi hayrına versin satış yapmasın..dünden beri akşam gazetesinde defileyi izleyen kızlar..tamam tesettrüe uygun giyinmemiş olabilirler ama kimin ne giydiğine karışamazsınız...zeynebin dediği gibi herkes nefsi ile mücadele edip birşeyler yapıyor hesabını da Allaha verir...ama birilerinin giyim şekli yüzünden neden bir defile eleştirilir anlamlandıramıyorum
|
All times are GMT +3. The time now is 09:41. |