![]() |
Dişlerinize ne kadar dikkat ediyorsunuz?
Hiçbir şeyden çekmedim, dişlerimden çektiğim kadar...
Kanal tedavisi, dolgu, çekilen diş, kırılan diş, kaplama... Hepsinin acısını da, harcattıkları paraları da bana sorun.. :'( Küçüklüğümden beri dişlerime çok çok iyi bakıyorum. Fakat maalesef dişlere iyi bakmak sağlıklı olmasına sebep olmuyor.... |
Alıntı:
|
Bazı insanların diş yapısı zayıf oluyormuş küçük bir çürük oluşsa 2 ay içinde kocaman bir çürüğe dönüyormuş
Bazılarının ki ise doğuştan,kemik yapısından sağlam oluyormuş mesela benim öyle çürükler çok yavaş ilerliyor küçük bir çürüğün dişi ağrıtacak kadar büyümesi için 10 yıl falan geçmesi gerek ;D bu sağlam diş yapısında ki çürüklere kuru çürük deniyor... Bir gün dişçiye gitmiştim muhabbet ettik ordan biliyorum :) |
Şimdi diş sorunu olmayanlar ilerde erken dökülmeyle karşılaşabilir.
Yakınınızdaki kişileri rahatsız etmek istemiyorsanız diş temizliğine dikkat :-* Benim ilk dikkatimi çeken hep dişler olmuştur. Takıntı haline geldi galiba :-[ |
Alıntı:
|
her akşam ve sabah fırçalarım..(ama zorla annem kızıyo fırçalamassam) :D :D :D
|
Alıntı:
Misvak kullanamıyorum çünkü çok set ve benim diş etlerim çok hassas. Ben zaten bütün hastalaklardan Rabbime sığınırım. dişlerime elimden gelen özeni gösterir taktiri Rabbime bırakırım. :-* Tevekkül yani |
Alıntı:
|
[quote=Bir Baska ]
Alıntı:
[/quote :o :o :o :o |
Sümeyra Hanım, bu kadar ehemmiyet arzeden meseleleri gündeme getirmeniz sevinç verici... Bizler keşke çocukluktan itibaren bu bilince, yönlendirmelere maruz kalsak. Tebrik ederim... :-*
|
All times are GMT +3. The time now is 22:05. |