Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Kim? Kimdir? (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=138)
-   -   iskender evrenesoğlu (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=27080)

Kafes 04-29-2008 20:26

iskender evrenesoğlu

Alıntı:

Necip Fazil Nickli Üyeden Alıntı
Adamın uğraşları boşuna değilmiş demek ki, Ak Sözlüğe girmeyi başardı ... ;)

VesseLam

:D :D :D

BaDe_EsNa 04-29-2008 20:27

iskender evrenesoğlu

insanlar boşluktalar bilgisizler bir arayış içindeler bunlara kanıyorlar malesef :(

Necip Fazil 04-29-2008 20:27

iskender evrenesoğlu

Alıntı:

Enfal Nickli Üyeden Alıntı
Yine mi ya. Önceleri bir Hasan Mezarcı bilirdim.
Son zamanlarda acayip artış oldu bunlarda.

Hasan Mezarcı ile arasında çok fark var ... Hasan Mezarcı, iğneler ile aklı başından alınmış bir kardeşimizdir. Onun için dua etmemiz gerekiyor. Bu mahlukat ise, makam delisidir.

VesseLam

eddie 04-29-2008 20:28

iskender evrenesoğlu

Alıntı:

Alıntı:

Enfal Nickli Üyeden Alıntı
Yine mi ya. Önceleri bir Hasan Mezarcı bilirdim.
Son zamanlarda acayip artış oldu bunlarda.

Hasan Mezarcı ile arasında çok fark var ... Hasan Mezarcı, iğneler ile aklı başından alınmış bir kardeşimizdir. Onun için dua etmemiz gerekiyor. Bu mahlukat ise, makam delisidir.

VesseLam

hasan mezarcı işkenceler yüzünden mi o hale geldi gerçekten.. ben bunu duymuştum ama hadi canım demiştim

Hıfz-ı lisan 04-29-2008 20:30

iskender evrenesoğlu

yazık.. :(

murat kurt 04-29-2008 20:31

iskender evrenesoğlu

Hasan mezarcı iyileşti mi bilen var mı?

Necip Fazil 04-29-2008 20:32

iskender evrenesoğlu

Samanyolu Tv'de bir dizi vardı, fazlada eski sayılmaz " Yağmurdan Sonra " isminde. Onu takip edenler billecektir. İnsanların nasıl kullanıldıklarını. Hasan Merazcı'da ceza almadan önce, salih bir insandı, fakat sonrasında bu safsataları savunur oldu. Bir insanı 180 derece tersine döndürecek şey nedir sizce ?

İnsan 40 yaşına geldiği zaman gerçek bir kamilliğe sahip oluyor, bu yaştan sonra yol değiştirmekte ancak, delilikle mümkündür. Hasan Mezarcı'nın kanına girip, sonra kendi yayın organlarında Müslümanlara sövercesine show yaptırılması basit bir olay değildir.

VesseLam

eddie 04-29-2008 20:33

iskender evrenesoğlu

Alıntı:

Samanyolu Tv'de bir dizi vardı, fazlada eski sayılmaz " Yağmurdan Sonra " isminde. Onu takip edenler billecektir. İnsanların nasıl kullanıldıklarını. Hasan Merazcı'da ceza almadan önce, salih bir insandı, fakat sonrasında bu safsataları savunur oldu. Bir insanı 180 derece tersine döndürecek şey nedir sizce ?

İnsan 40 yaşına geldiği zaman gerçek bir kamilliğe sahip oluyor, bu yaştan sonra yol değiştirmekte ancak, delilikle mümkündür. Hasan Mezarcı'nın kanına girip, sonra kendi yayın organlarında Müslümanlara sövercesine show yaptırılması basit bir olay değildir.

VesseLam

sağolun aydınlandık.. Allah razı olsun

Necip Fazil 04-29-2008 20:35

iskender evrenesoğlu

Alıntı:

murat kurt Nickli Üyeden Alıntı
Hasan mezarcı iyileşti mi bilen var mı?

Belkide kimbilir ... Kullanıldı ve bir köşeye atıldı ... Onun akibetini ancak Reha Muhtar'ın, Ali Kırca'nın patronları bilebilir ;)

VesseLam

Enfal 04-29-2008 20:46

iskender evrenesoğlu

Ya öylemiymiş.Ben tam olarak bilmiyorum bu olayı küçüktüm. Ama abimler bu adamın böyle olmasına çok şaşırmışlardı. Sadece sarılar giymiş bir adam olarak hatırlıyorum Hasan Mezarcı'yı

All times are GMT +3. The time now is 15:15.