![]() |
Atatürk'ü Peygamberle Kıyaslayınca
Konu Fetullah Gülen olunca ''Peygamber mi bu adam?'' diye sorarak aklı sıra dindar insanları töhmet altında bırakırlar ama kendilerine baksınlar... (aslında bişey yazacaktım ama neyse sorun çıkmasın)
|
Şimdi bu adama sorsanız Müslümanım der arkadaş bunların alayı kafadan sakat cehepe'li değil mi zihniyetleri hep aynı nato kafa nato mermer Atatürk'le Hz.Muhammed (s.a.v) bir tutmuş kuş beyinli iyi madem sen Atatürk'ün arkasında durursun o zaman mahşerde o kurtarır sizin gibi düşünen zihniyetleri nasıl olsa Atatürk'ü de bir din yaptınız ya ... >:( |
al işte burda hakaret içeren ifadeler kullanmak lazım..
|
valla arkadaşlar adam cehaşpe li normaldir başka ne bekleyebilirizki
seçimlerde çıkarlar sonra baş örtüsü dağıtırlar BUNLAR EDEPSİZ HAYASIZ |
Aynı konu siyaset bölümünde de var yorumu bir de buraya yazaym.
Mustafa Kemale tapanlar bu ülkede var olmuştur.Münafık diye de birşey vardır |
Bu tür söylemlerin başına CHP li nitelemesini getirdiğimizde, bunlar beni şaşırtmıyor... ;)
|
Konular birleştirilmiştir. İlk önce açılan konunun başlığı kullanılmıştır... :-*
|
bunlar gibilere biz halk arasında kemalist diyoruz...bunların tanrıları da peygamberleri de atatürk olmuş....
|
böyle bir söz kullanırken sözün caiz olup olmadığıyla ilgili fetvayı sayın Baykal dan aldılar heralde bildiğim kadarıyla sayın Baykal Kur'anda başörtü yoktur diye fetva verdi. heralde muhalifliklerinden arda kalan zamanda müftülük yapıyor. >:( ya aslınad hiçbirşey bilmeyip kendilerini din konusunda çok biliyormuş gibi zannediyorlar ya sinir oluyorum. >:(
|
"Dünyada yepyeni bir insan türü; Üredi gün be gün, oldu bir sürü. Künyesinden belli, meşreb kültürü: Göbek adı: çağdaş, adı: madrabaz; Bir de soyadı var: OKUMUŞ YOBAZ!.." |
All times are GMT +3. The time now is 06:12. |