Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   İlginç & Korku (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=209)
-   -   EĞER...................OLURSA CİN YANIMIZDADIR (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=27263)

Kafes 05-01-2008 19:02

EĞER...................OLURSA CİN YANIMIZDADIR

Alıntı:

ENGİNEER Nickli Üyeden Alıntı
CIA ile KGB'nin cinler sayesinde birbirinden bilgi sızdırdığını duymuştum.Saçma geliyor ama emekli ajanlar söylemiş bunları...

Evet olabilir. Zaten genelde karanlik ortamlarda toplantilar filan duzenliyorlar seanslar yapiyorlar. Demek nedeni buymus

tesekkurler +

politikaci 05-01-2008 19:03

ben böyle şey görmedim bu konuyu açar açmaz arkamdan fısıl sesler geldi yemin ederimki...ya korkuyorum habile odadan kaçıyorum

ENGİNEER 05-01-2008 19:03

Alıntı:

Bir Baska Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

CIA ile KGB'nin cinler sayesinde birbirinden bilgi sızdırdığını duymuştum.Saçma geliyor ama emekli ajanlar söylemiş bunları...

Evet olabilir. Zaten genelde karanlik ortamlarda toplantilar filan duzenliyorlar seanslar yapiyorlar. Demek nedeni buymus

tesekkurler +

Bizde mi yapsak 8)

Kafes 05-01-2008 19:05

Alıntı:

politikaci Nickli Üyeden Alıntı
ben böyle şey görmedim bu konuyu açar açmaz arkamdan fısıl sesler geldi yemin ederimki...ya korkuyorum habile odadan kaçıyorum

canim benim :D :D kuruntu yapiyorsundur

Mesela ben kucukken cok korkardim.

Genelde kucuk cocuklarda olma nedeni beyindeki salgilanan bir hormondan kaynaklaniyormus.

Hıfz-ı lisan 05-01-2008 19:06

Alıntı:

sana bu tür şeylerle uğraşma dedik :D

şaka bir yana canım bak cidden beyni bu tür konumlara odakladığın zaman kişi için hoş sonuçlar ortaya çıkmayabilir.. :)

Kafes 05-01-2008 19:06

Alıntı:

Alıntı:

Bir Baska Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

tesekkurler +

Bizde mi yapsak 8)

Cinlere gerek yok bize Allah ve Peygamberimiz yardim eder insallah :)

politikaci 05-01-2008 19:08

Alıntı:

hıfz-ı lisan Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

sana bu tür şeylerle uğraşma dedik :D

şaka bir yana canım bak cidden beyni bu tür konumlara odakladığın zaman kişi için hoş sonuçlar ortaya çıkmayabilir.. :)

bu olaydan sonra brdahada uğraşmayı düşünmüyorum :o

Hüdaverdi 05-01-2008 19:09

Cin diyip durmayın arkadaşlar :-* Müslüman cinde var kafir cinde var,müslüman olan zarar vermez ama kafir olan verir.Aman haa :-*

politikaci 05-01-2008 19:10

Alıntı:

Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı
Cin diyip durmayın arkadaşlar :-* Müslüman cinde var kafir cinde var,müslüman olan zarar vermez ama kafir olan verir.Aman haa :-*

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

ENGİNEER 05-01-2008 19:11

Hatice...!

....Arkana bak :-X

All times are GMT +3. The time now is 19:13.