Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Makale & Deneme (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=211)
-   -   Hala sizinleyse...! (Anneniz) (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=27267)

BaDe_EsNa 05-02-2008 01:19

Hala sizinleyse...!

Alıntı:

Bir Baska Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

BaDe_EsNa Nickli Üyeden Alıntı
çok güzel paylaşım ama gülsima lafı agzımdan almış resmen ben kabul etmiyorum bunu ya bu kadar kötü değilim ben :( anneme sarılasım geldi şimdi sarılsam 'hayırdır' der :D

kos saril ona simsikiii

evde yok ki gecenin bu saati hala geziyorlar zaten korkuyorum bi gelsinler niye bu kadar geç kaldınız diye sorgulamayı düşünüyorum ben amaa hadi neyyse :)

Kafes 05-02-2008 01:20

Hala sizinleyse...!

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

çok güzel paylaşım ama gülsima lafı agzımdan almış resmen ben kabul etmiyorum bunu ya bu kadar kötü değilim ben :( anneme sarılasım geldi şimdi sarılsam 'hayırdır' der :D

kos saril ona simsikiii

evde yok ki gecenin bu saati hala geziyorlar zaten korkuyorum bi gelsinler niye bu kadar geç kaldınız diye sorgulamayı düşünüyorum ben amaa hadi neyyse :)

aa nerde geziyorsunuz gelin evinize kiziniz badeyle sarilin oturun gazete okuyun kitap okuyun sohbet edin :'( :'( cay icin tatli yiyin

gülsima 05-02-2008 01:22

Hala sizinleyse...!

Alıntı:

çağlar Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

gülsima Nickli Üyeden Alıntı
ya peki biz hiç mi iyi şeyler yapmıyoruz :'( :'( :'(

İşte, bu bir fırsat. sorgulayalım kendimizi ve hemen annelerimize sarılıp, canım annem iyiki varsın diyelim.

Ama ben durup dururken gidip sarılamam zaten anneme sevgimi hiç gösteremem bu konuda babamla daha iyiyimdir bu yüzdende annem onu sevmediğimi bile düşünür zaman zaman...

Eşref 05-02-2008 01:24

Hala sizinleyse...!

Ne kadar kötü bir evlatmışım. Bunları okuyunca keşke doğmasaydım dedim. :'(

BaDe_EsNa 05-02-2008 01:25

Hala sizinleyse...!

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

kos saril ona simsikiii

aa nerde geziyorsunuz gelin evinize kiziniz badeyle sarilin oturun gazete okuyun kitap okuyun sohbet edin :'( :'( cay icin tatli yiyin

bu saatte mi çay içelim tatlı yiyelim :o neyse artık yarına kalsın bunlar :) bende bir ara sarılırım anneme artık ;) öyle durup dururken sarılamam da

Kafes 05-02-2008 01:27

Hala sizinleyse...!

arkadaslar neden annenize durup dururken sarilamiyorsunuz cok sasirdimm

ben aklima estikce kosarim yanina sarilim o da beni kovar ama olsun ;D

Eşref 05-02-2008 01:29

Hala sizinleyse...!

Alıntı:

:D :D :D

Kafes 05-02-2008 01:30

Hala sizinleyse...!

Alıntı:

KaraEsref Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

:D :D :D

:D :D :D +

BaDe_EsNa 05-02-2008 01:30

Hala sizinleyse...!

ben sarılınca ''hayırdır ne oldu'' diyo ama bazen giderim ''anne beni sevv'' derim şımarırım biraz, oda sever beni :D ;D

Kafes 05-02-2008 01:31

Hala sizinleyse...!

Alıntı:

ben sarılınca ''hayırdır ne oldu'' diyo ama bazen giderim ''anne beni sevv'' derim şımarırım biraz, oda sever beni :D ;D

ayy canim ne tatlisin +

All times are GMT +3. The time now is 13:21.