![]() |
ŞOK İDDİA: 22 Rektör Hıristiyan mı?
E be şapeline yandığımın sektörel rektörleri! Varsa böyle bir şey, yani gerçekten Hıristiyansınız, söyleyin de size daha fazla küfür etmeyeyim; "gavur tohumu" der geçerim en azından. (:
Hayır, öyleyseniz, niye gizliyorsunuz ki, rahat olunuz, hani düşünce, ibadet özgürlüğü filan... ;) |
Hristiyan bile degildir bence, ateist hepsi iste
|
rektör latince br kelime.Papaz okulu yöneticilerine denir
bkz.:oktay sinanoğlu'nun kitapları |
Alıntı:
|
NE GÜZEL İSTANBUL BEEEEEEEEE.DAHA DÜNE KADAR HIRANT DİNKİN KATLEDİLMESİNİ KINAYANLAR.ŞİMDİ ÇIKMIŞ REKTÖRLERİ HRİSTİYAN OLDUKLARI İÇİN AŞAĞILIYOR.
ÇOK TUTARSIZSINIZ ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK... |
ya hristiyan olsun yahudi olsun ne olursa olsun ama insan olsun...haksızlık etmesin...benim başörtüme elini dilini uzatmasın...adaletli en azından demokrat olsun...yoksa kimsenin dini beni enterese etmez Allah hidayet versin derim geçerim...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
çünki onlarda dinlerinin yaygınlaşmasını isteyerek dini bu hale koymaya çalışıyor...bu rektörleride tabikide kınıyıcaz ve deşifre edicez etmemiz ayıp değil etmememiz ayıp |
bize ne arkadaşlar neye inanırsa inansınlar,isterse ineğe tapsınlar yeter ki kaliteli eğitim versinler,yasakçı olmasınlar.
|
Alıntı:
kardeşim hristiyan olup başörtüsü ile mücadele etmenin ne alakası var.hangi hristiyan ülkede başörtüsü ile üniversiteye girmek yasak...sanki hristiyanlık ta başörtüsü örtmek çok büyük suçmuş gibi.bilakis rahibeler başörtüsü takarlar.... |
| All times are GMT +3. The time now is 17:09. |