Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Antivirüs & Güvenlik (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=247)
-   -   √ Avira AntiVir - Bilgisayarınız İçin En İyi Güvenlik Programı - Resimli Anlatım (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=27647)

RDönmezs 05-05-2008 23:21

√ Avira AntiVir - Bilgisayarınız İçin En İyi Güvenlik Programı - Resimli Anlatım

Alıntı:

Düş Sokağı Sakini Nickli Üyeden Alıntı
ilacına bakıyorum şimdi. Allah korusun hasta falan olur ;D

aıl ben teşekkür ederim, ne emek vermişin konuya. hatta yarın 1 tane daha verem ben sana ;)

EyvAllah şef saolasın ;)

By_ÇAKIR 05-07-2008 08:02

√ Avira AntiVir - Bilgisayarınız İçin En İyi Güvenlik Programı - Resimli Anlatım

Kasma açısından fazla kasarmı pcyi. Beni fazla etkilemez ama arkadaşlarada yükleyebilirim.

ethemkara1 05-07-2008 16:02

R DÖNMEZS güzel kardeşim ya bana bi r yardımınız dokunurmu aceba profile resim sayfama avantar yapmak istiyorum 1ay oldu halledemedim benim durumada bi göz atarsan hatta yeni geldiğimde tarif vardı bulamıyorum şimdi teşekkür ederim.

Eşref 05-07-2008 16:09

Alıntı:

By_ÇAKIR Nickli Üyeden Alıntı
Kasma açısından fazla kasarmı pcyi. Beni fazla etkilemez ama arkadaşlarada yükleyebilirim.

Hiç kasmıyor, üstelik sorunsuz şekilde de kaldırabiliyorsun. Bende avira kullanıyorum.

By_ÇAKIR 05-07-2008 22:32

teşekkür ederim ... Kullanacağım. Mcafee den sıkıldım :D

RDönmezs 05-07-2008 22:55

Alıntı:

ethemkara1 Nickli Üyeden Alıntı
R DÖNMEZS güzel kardeşim ya bana bi r yardımınız dokunurmu aceba profile resim sayfama avantar yapmak istiyorum 1ay oldu halledemedim benim durumada bi göz atarsan hatta yeni geldiğimde tarif vardı bulamıyorum şimdi teşekkür ederim.

Kardeş sitemizde avatar büyüklüğü belli o boyutlarda bir resimi paintte ayarla daha sonra www.ımageshack.com sitesine gir oradan resimin yolunu göster ve yükle yüklendikten sonra en aşağıdaki direck linki kopyala profiline gir oradaki yerine yapıştır kaydet hepsi bukadar..

RDönmezs 05-07-2008 22:57

Alıntı:

teşekkür ederim ... Kullanacağım. Mcafee den sıkıldım :D

McAfee'de iyidir şef eski programımdı ama avirayı kullanınca böyle güzel kampanyalarını duyuncada komple buna geçtim hem kullanışlı hem güçlü ;)

By_ÇAKIR 05-07-2008 23:02

Güç olarak ben Kaspersky ve Nod 32 üstüne program tanımam. Ama ücretliler keylerini buluyorun 1 hafta sonra tekrar eski haline geliyor. McAfee de Vistada araçların yüklenmesini geciktiriyor. Avg ise zaten önerilen programlardan değil fakat onunda icraatları oluyor. İlk göz ağrım Pc-Cilin di oda bu aralar popüler değil. Symantec Norton ise zaten belli 1 Gb ramim var ama kasmasından dolayı yüklemeyi hiç düşünmedim :):)

Avira şimdi güzel gibi gözüküyor.

RDönmezs 05-07-2008 23:05

Alıntı:

Güç olarak ben Kaspersky ve Nod 32 üstüne program tanımam. Ama ücretliler keylerini buluyorun 1 hafta sonra tekrar eski haline geliyor. McAfee de Vistada araçların yüklenmesini geciktiriyor. Avg ise zaten önerilen programlardan değil fakat onunda icraatları oluyor. İlk göz ağrım Pc-Cilin di oda bu aralar popüler değil. Symantec Norton ise zaten belli 1 Gb ramim var ama kasmasından dolayı yüklemeyi hiç düşünmedim :):)

Avira şimdi güzel gibi gözüküyor.

Yok şef kaspersky, nod32 pc'me kurmam :D Aviram bitane :D

By_ÇAKIR 05-07-2008 23:06

bilmiyorum bir kaç virüs yazayım görürse notumu ona göre burada yayımlayacağım :):)

All times are GMT +3. The time now is 14:09.