Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   Tekbire kapatma davası.. (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=27729)

Ak_Zeynep 05-05-2008 23:44

Tekbire kapatma davası..

Alıntı:

ak_saliha Nickli Üyeden Alıntı
ben buna katılmıyorum ne saçma bir dava...tekbirden giyinmem çünkü en küçük bedeni bile hamile kıyafeti gibi ve de fazla fantezi...ama orası tesettürlü giyinen bayanlara yönelik birşey ve isminin islami olması kadar doğal birşey yok...defile yapmasını da dediğim gibi saçma bulmuyorum rekabet dünyası..bence bu gibi firmalarda eleştirmemiz gereken şey şu: kalitesiz bile olsa tesettürü bayanların eli mahkum olduğu için dünyanın parasına satmaları kıyafetleri..asıl sömürü budur..tabii bir de defolu ürünelri geri almazlar sonra da hakkımızı helal etmeyiz derler...diğerleri şekil meselesi arkadaşlar.....

ismi islami olabilir ama 'tekbir ' ismi bence uygun değil

Meftun 05-05-2008 23:49

Tekbire kapatma davası..

Alıntı:

Ak_Zeynep Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

ben buna katılmıyorum ne saçma bir dava...tekbirden giyinmem çünkü en küçük bedeni bile hamile kıyafeti gibi ve de fazla fantezi...ama orası tesettürlü giyinen bayanlara yönelik birşey ve isminin islami olması kadar doğal birşey yok...defile yapmasını da dediğim gibi saçma bulmuyorum rekabet dünyası..bence bu gibi firmalarda eleştirmemiz gereken şey şu: kalitesiz bile olsa tesettürü bayanların eli mahkum olduğu için dünyanın parasına satmaları kıyafetleri..asıl sömürü budur..tabii bir de defolu ürünelri geri almazlar sonra da hakkımızı helal etmeyiz derler...diğerleri şekil meselesi arkadaşlar.....

neden

Ak_Zeynep 05-05-2008 23:52

Tekbire kapatma davası..

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

neden

Tekbir ismine yakışır bir işletme değil sen de söylüyorsun ne kadar çok kar koyduklarını müslümanlık bu değil.Tekbirden başka isim mi yok :-X ayrıca benimle tartışma :D

Meftun 05-05-2008 23:54

Tekbire kapatma davası..

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

neden

Tekbir ismine yakışır bir işletme değil sen de söylüyorsun ne kadar çok kar koyduklarını müslümanlık bu değil.Tekbirden başka isim mi yok :-X ayrıca benimle tartışma :D

tamam abla kızma :'( işte ben de onu diyorum ha tekbir koymuşlar ha başka birşey mesela 'ecmain' ;)
sorun isimde değil sorun yapılanlarda

Ak_Zeynep 05-05-2008 23:55

Tekbire kapatma davası..

ben de onu diyorum işte çiçek böcek ismi koysun gerisi beni ilgilendirmez :-X

Meftun 05-06-2008 00:02

Tekbire kapatma davası..

yaa ne farkeder ki mesela benim adım saliha demi? herkes ismime yakışır yaşamamı diliyor ama ben öyle yaşamazsam ismimin değil benim değerim düşer...yani ismi tekbir olmuş kötü işler yapıyormuş..Allah lafzına bişey olmaz onların gözümüzdeki değeri düşer..bakarsınız dank eder kafalarına da isimleri düzelir bu firmalar..ayrıca mesela ankarada şelale var çağrı var noluyo isimleri normal de onalrı da eleştiriyoruz.

Ak_Zeynep 05-06-2008 00:03

Tekbire kapatma davası..

TEKBİR ismi le şelale ismi bir mi saliha ya >:(

mavera 05-06-2008 00:06

Tekbire kapatma davası..

kapatmaya karsiyim kardesim, halk kapatsin 8)

Meftun 05-06-2008 00:09

Tekbire kapatma davası..

Alıntı:

TEKBİR ismi le şelale ismi bir mi saliha ya >:(

yaa ne kızıyon yaaaa :-\
canım benim diyorum ki ne farkeder yani kimse tekbir e ismin ne kadar mükemmel diye gitmiyor..islami firma dini içerikli isim bulmuş biz onları isimlerine göre değil yaptıklarına göre yargılıyoruz...yani eleştirilerimizde şelale ile tekbir arasında fark var mı sence?

Meftun 05-06-2008 00:09

Tekbire kapatma davası..

Alıntı:

mavera Nickli Üyeden Alıntı
kapatmaya karsiyim kardesim, halk kapatsin 8)

referandum yapalım abii demiii

All times are GMT +3. The time now is 21:26.