Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Gençler, Partililer Tanışalım ! (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=23)
-   -   selam gençler ...ben yasin...yeni üyeyim (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=27790)

eddie 05-06-2008 13:57

selam gençler ...ben yasin...yeni üyeyim

hoşgeldiniz bari..

Hüdaverdi 05-06-2008 13:58

Hoş geldin kahin.

tayyipleyiz 05-06-2008 14:03

Alıntı:

çılgınliberal Nickli Üyeden Alıntı
ben bunu bir çoğu için söledim anlayana anlamıştır.....eğer tahammül yoksa zaten belli ne olduğu...ayrıca ben akp gençlik kollarındayım....

Yeni gelen güzel üyelerimiz hep anlayışımızı sorgular oldular... Anlamakta zorlandığımız bir konu mu var acaba, anlama gayreti de veriyoruz ama... :-X Anlama anlam katan, farktır. Farkımız, farklılıklara olan bakışımızdır...
Öncelikle hoşgeldiniz demek isterdim ama hoş halinizi daha merak eder kıldınız.. ;) :)
Aramıza hoşgeldiniz... :)

CeVHeR 05-06-2008 14:05

Alıntı:

tayyipleyiz Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

ben bunu bir çoğu için söledim anlayana anlamıştır.....eğer tahammül yoksa zaten belli ne olduğu...ayrıca ben akp gençlik kollarındayım....

Yeni gelen güzel üyelerimiz hep anlayışımızı sorgular oldular... Anlamakta zorlandığımız bir konu mu var acaba, anlama gayreti de veriyoruz ama... :-X Anlama anlam katan, farktır. Farkımız, farklılıklara olan bakışımızdır...
Öncelikle hoşgeldiniz demek isterdim ama hoş halinizi daha merak eder kıldınız.. ;) :)

Abi, arkadaş bize cahiller demiş ama kendisinin bu cümleleri anlayabileceğini pek sanmıyorum. Biraz daha sade şeyler karalasaydın... :D

eddie 05-06-2008 14:07

Alıntı:

tahammül edilebilecek bir giriş yapmamışsın ki.. gençlik kollarından olsan akp demezdin zaten chpli ağzıyla..

tayyipleyiz 05-06-2008 14:12

Alıntı:

nusret Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

tayyipleyiz Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Abi, arkadaş bize cahiller demiş ama kendisinin bu cümleleri anlayabileceğini pek sanmıyorum. Biraz daha sade şeyler karalasaydın... :D

Sendemi anlam kargaşası içindesin sevgili kardeşim... :) Sana hiç yakıştıramadım, Ak Partiyi savunur biri olarak... :-X AK, AK, AK... PARTİ ;) :)

mavera 05-06-2008 14:19

Bizde cehaletimizi gidecerek cilgin! birini bekliyorduk ;)... hem cilgin, hemde liberal daha ne isteriz ki! acin arkadasin önünüde bize nasil akp! li olunur göstersin, bizde ak partili olmaya devam edelim ;)

Ferdi42020 05-07-2008 00:42

Entresan Bir Giriş...

acizane44 05-07-2008 01:09

hoşgeldinizde neyi öğretmeye geldiniz acaba?,bende size birsey öğreteyim kanımca gençlik kolları akp demez özünüzü saklamayın inşallah ;D

Ferdi42020 05-07-2008 01:12

bENİM İÇİNMİ SOLEDİNİZ OGRETME DERKEN OZ SAKLANIRMI...

All times are GMT +3. The time now is 10:00.