![]() |
Alıntı:
|
Dogrusunu söylemek gerekirse yilda kac kitap okudugumu bilmiyorum hic saymadim :) Ama kitap okumasini cok seviyorum. Hele ki son zamanlarda bir kitap bitmeden hemen diger bir kitap aliyorum ki hazirda bulunsun. Okumasini cok seviyorum...
|
10 sanırım ,
aslın da daha fazla okumak istiyorum inşallah öyle de olacak yavaş yavaş... |
Ortalama ya vurursak bu sene hariç:( 80'i rahatlıkla geçiyordur...
|
23 ders gören biri olarak sınavsız zamanım olmuyor. Ama elimden geldiğince okumaya çalışırım. Okuduğum kitapların sayısını saymam. Zira önemli olan sayısını bilip herkese söylemek değil zihnime kattıklarıdır benim için.
|
Belirli bir sayı söylemem doğru olmaz ... Ama şöyle, diyelim yılda 30 kitap okuyorsam siz hemen 60 tane kitap olduğunu anlayın ...:) |
Alıntı:
|
kitap su gibidir benım için:) İnsan susuz nasıl yaşayamazsa bende kitap okumadan duramam :)
|
Başlıyorum Ama Bitiremiyorum Sıkıcı Geliyor Bana =S
|
20 yaşıma kadar yılda minimum 200 kitap okurdum şimdi ise 20'ye düştü bu rakam :( Okulda kütüphaneden okumak için ben yalvar yakar 2 kitap alırdım :( Kütüphaneler yaygınlaştırılsa belki daha fazla okurdum çalıştığım üniversitenin tıp fakültesini 2000 personeli var birçok hasta refakatçısı var fakültede bir kütüphane olsaydı herhalde millet kitap okurdu .
|
All times are GMT +3. The time now is 12:47. |