Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Hayata Dair Anketler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=322)
-   -   Sizce günümüz gençliğinin en önemli sorunu nedir? (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=28329)

ENGİNEER 05-12-2008 01:25

Sizce günümüz gençliğinin en önemli sorunu nedir?

Gençler;

Kahve kenarlarında durmaya,
Kitap okumamaya,
Sigarayı bir hayat felsefesi yapmaya,
Futbolkolik olmaya,
Ders çalışmayı ineklik saydıkça...

En büyük sorunumuz eğitim olacak...

Ama bu sorunu tamamen devlete yüklemek yanlış olur çünkü bir çocuk için en mükemmel okul ailesidir ve ailesi onu nasıl yetiştirirse öyle gider...

rikopasa 05-12-2008 11:04

ilk üçü paylaşanlar eğitim , yozlaşma ve diğer ....
İşsizlik diye bir sorunu yok yani gençlerin ... :D

isimsiz 05-12-2008 11:15

Ahlaksızlık ve maneviyatsızlık. onların içinden biri olarak maneviyat eksiklğine hergün şahit oluyorum ne yazıkki. gençlerin ellerinden imanlarını çaldılar zaten bütün sorunlar ondan sonra başladı. :(

isimsiz 05-12-2008 11:19

Alıntı:

rikopasa Nickli Üyeden Alıntı
İşsizlik diye bir sorunu yok yani gençlerin ... :D

böyle bir konuylada dalga geçiyorsunuz ya helal olsun ne diyeyim. böyle konuları gördükçe benim içim cız ediyor. gençlik hergün bir adım daha uçuruma yaklaşıyor bazen bakıyorum gelecek bunlara mı emanet deyip kaygılanıyorum. işsizlik nedir ki onların şu andaki durumlarının yanında.

akgenclik56 05-12-2008 11:22

Alıntı:

İşsizlik diye bir sorunu yok yani gençlerin ...

böyle bir konuylada dalga geçiyorsunuz ya helal olsun ne diyeyim. böyle konuları gördükçe benim içim cız ediyor. gençlik hergün bir adım daha uçuruma yaklaşıyor bazen bakıyorum gelecek bunlara mı emanet deyip kaygılanıyorum. işsizlik nedir ki onların şu andaki durumlarının yanında.
haklısın işsizlikte büyük bir sorun

rikopasa 05-12-2008 11:29

Alıntı:

Ben değil sırf AKP hükümeti zarar görmesin diye işsizliğe hiç oy vermeyenler dalga geçiyor bence ...

Yok arkadaş yok bu kadar görmezlikten gelmek olmaz , günahtır , vatana millete günahtır ya ...

Arkadaşım senin imanına düşkün maneviyatı kuvvetli radikal dinciler para diye eroin tarlalarını beklemedilermi Afganistanda ...

Bu ülkede bahsettiğiğn o gençler 20 - 21 yaşlarındalar çık 6 yılı , bu insanlar 14 - 15 yaşındaydı AKP geldiğinde. Gençliğin yaklaştığı uçurumu göremedinizmi bunca senedir ...

rikopasa 05-12-2008 11:33

Ben işsizliğe verdim oyumu ...

tayyipleyiz 05-12-2008 11:46

Gerçekleri gösteren birileri var nasıl olsa ... Biz göremiyoruz, gördüklerimizi de anlayamıyoruz, anladıklarımızı da anlatamıyoruz ... ;)

rikopasa 05-12-2008 11:49

Alıntı:

Gerçekleri gösteren birileri var nasıl olsa ... Biz göremiyoruz, gördüklerimizi de anlayamıyoruz, anladıklarımızı da anlatamıyoruz ...
Görünen köy kılavuz istemez ... Kimsenin anlatmasına ihtiyaç yok.

Anket açılmış kimse işsizliği işaretlememiş ... daha ne olsun ... bu durumda "gördüklerini anladığından" şüphe duyarım ...

tayyipleyiz 05-12-2008 11:51

Alıntı:

rikopasa Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Gerçekleri gösteren birileri var nasıl olsa ... Biz göremiyoruz, gördüklerimizi de anlayamıyoruz, anladıklarımızı da anlatamıyoruz ...
Görünen köy kılavuz istemez ... Kimsenin anlatmasına ihtiyaç yok.

Anket açılmış kimse işsizliği işaretlememiş ... daha ne olsun ... bu durumda "gördüklerini anladığından" şüphe duyarım ...

Ben de senin şüphe duyduklarından ... :)

All times are GMT +3. The time now is 07:33.