Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Köşe Yazıları (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=124)
-   -   Helal olsun Emine Hanım’a (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=28680)

Berika 05-15-2008 23:49

Helal olsun Emine Hanım’a

Alıntı:

Demokrat Nickli Üyeden Alıntı
Bayan gülün elbisesine karismak haddime degildi ama bana cok satafatli geldi, ayrica cok fazla dikkat cekiciydi ve vücud hatlari belli oluyordu..
Simdi abi sendemi diyenler olabilir ama bunlarda acizane benim görüslerim, herseye "Eyvallah" diyen birisi degilim acikcasi o elbiseyi bayan güle yakistiramadim ama yinede kendi bilecegi is kimsenin giyimi, kusami bizi enterese etmez...

Katılmaktayım.Bence kendini modacılardan kurtarmalı.

BaDe_EsNa 05-15-2008 23:49

ben Abdullah Gül'ü bilmem ama Hayrunnisa Hanımı hiç beğenmedim o kıyafete verdiği paraya acıdım valla ;)
Gül ailesi bu yemeğe bu kadar önem verirken Emine Erdoğan'ın neden katılmadığını gerçekten merak ettim :-\

sümeyra 05-15-2008 23:49

Ahmet Hakan, kara kedi gibisin...

Berika 05-15-2008 23:50

Emine erdoğanı neden takdir ettiğimizi anlamadım ben yaaa...Eşinin yanında olmalı tabikiii

Demokrat 05-15-2008 23:51

Alıntı:

Berika Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Demokrat Nickli Üyeden Alıntı
Bayan gülün elbisesine karismak haddime degildi ama bana cok satafatli geldi, ayrica cok fazla dikkat cekiciydi ve vücud hatlari belli oluyordu..
Simdi abi sendemi diyenler olabilir ama bunlarda acizane benim görüslerim, herseye "Eyvallah" diyen birisi degilim acikcasi o elbiseyi bayan güle yakistiramadim ama yinede kendi bilecegi is kimsenin giyimi, kusami bizi enterese etmez...

Katılmaktayım.Bence kendini modacılardan kurtarmalı.

Ayni yemekte ali babacanin hanimi zeynep babacan da vardi gayet sade ve sik giyinmistir..zeynep hanim gercekten giyinmesini biliyor ve ali beyle birbirlerine cok yakisiyorlar..Rabbim mutluluklarini daim etsin..

ENGİNEER 05-15-2008 23:51

Bence Hayrünnisa Gül'ün kıyafeti ve tesettürü çok güzeldi...Çok hoşuma gitti...

Tesettür eğer olacaksa öyle güzel bir hal almalı...

Demokrat 05-15-2008 23:52

Alıntı:

Berika Nickli Üyeden Alıntı
Emine erdoğanı neden takdir ettiğimizi anlamadım ben yaaa...Eşinin yanında olmalı tabikiii

Her davete gidecek diye bir kaide yok, onunda kendine göre kurallari, planlari vardir..Katilip, katilmamasi onun takdiridir ancak birileri bayan erdoganla, bayan gül arasinda sogukluk var diyerek nemalanmaya calisiyor..

Hüdaverdi 05-15-2008 23:53

Cumhurbaşkanınıneşi tek kelimeyle berbat giyinmiş.Tv de görünce baya şaşırdım,yakında ponpon kızlar gibi de giyinir :-X ahmet hakan coşkunun diline düştüler ya ne acı.

Yâren 05-15-2008 23:53

Bence olumlu bir gelişme.. Çağdaş Türkiyenin vitrinindeki insanların dünyaya vereceği mesaj çok önemli. Ayrıca unutmayalımki birleşmiş krallığın kraliçesi, başını örterek Kuran dinledi. İngilterede'de yaygara koptumu acaba.

Bizi bize düşürmek isteyen bu patavatsız yazarın söylediklerini asla desteklemem

ENGİNEER 05-15-2008 23:55

Cumhurbaşkanı'nın eşi herkes gibi giyinse bence çok yanlış olur...Gayet güzel değişik ve özellikle yine bence ''sade'' kıyafeti vardı...Renkleri felan çok güzeldi...(Modacı gibi oldum) (:

Ama çok yüklendiniz kadına (:

All times are GMT +3. The time now is 03:54.