Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Tartışıyorum (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=121)
-   -   büyük ortadoğu projesi??? (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=28845)

Maneviyat 06-07-2008 11:50

büyük ortadoğu projesi???

Alıntı:

osmanbey Nickli Üyeden Alıntı
başbakanımızın saf çocuk rolü oynadığı fikrine kapılmak bence çok yanlış ve basit bir düşünce..başbakanımız bence çok zekice ve yerinde bir strateji yolu izlemektedir..''aman ben gidip ona rest çekiyim,buna bağırıp çağırım demektense, uzun vadeli düşünerek elindeki kozları güçlendirmeyi hedeflemektedir..buda bazı kesimleri rahatsız eder ve pasif olduğumuz düşüncesine kapılmamızı sağlar..

Ne tuhaf Tayyip erdogan Erbakan Hoca nin Ögrencisi olarak taninmis bir insan simdi ise sizin söyleminize göre onlardan biri olarak kendini göstererek birseyler yapmaya salisiyor Güldürmeyin adami

osmanbey 06-07-2008 11:53

böyle yerli yersiz fikirlerle boştan siyaset yapmak basittir..

Müntesip 06-07-2008 11:54

Alıntı:

Maneviyat Nickli Üyeden Alıntı
Bop Es Baskanligi yapmak Bop un yaptigi zulme Yardim ve yataklik yapmaktir

Edebinizle konuşacaksanız konuşun ! Aksi takdirde çıkış için bir tık yeterli !Bari şu zor zamanda malum kişilerle ugrasırken bize yardım edin ( hatta gölge etmeyin yeter ) de sonra gelin tartışalım . Söylediğiniz konuların mahiyetini anlayacak idrake sahip olsanız,namazını kılan bir adama bu iftiraları söyleyemzsiniz !

Delikanlı rolü oynayanlar kuzu kuzu imzaladılar imam-hatiplerin sonunu !

osmanbey 06-07-2008 12:02

aslında bu uydurmalara cvp bile yazmamak gerekir..çünkü onlarında bi amacı var..o uydurmaların içine bizi çekmektir..biz bunun bilincinde olduğumuz sürece bırakalım ne halleri varsa görsünler...

tayyipleyiz 06-07-2008 12:44

Alıntı:

Geniş açıyla bakamamak BOP gerçeğini kavramak adına kulvar kaymasına yol açıcı olacaktır. Eşbaşkanlık ne adına kabul edilmiştir ? Neden içinde olmak gereklidir ? Sorularına verilecek yanıtlar da açı farkını doğurur . :)

Maneviyat 06-07-2008 14:32

Alıntı:

asimov Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Edebinizle konuşacaksanız konuşun ! Aksi takdirde çıkış için bir tık yeterli !Bari şu zor zamanda malum kişilerle ugrasırken bize yardım edin ( hatta gölge etmeyin yeter ) de sonra gelin tartışalım . Söylediğiniz konuların mahiyetini anlayacak idrake sahip olsanız,namazını kılan bir adama bu iftiraları söyleyemzsiniz !

Delikanlı rolü oynayanlar kuzu kuzu imzaladılar imam-hatiplerin sonunu !

Kardesim varsa bir iftira ispatlayin yoksa Demogoji yapmayin ve edebimi sizden ögrenecek degilim

All times are GMT +3. The time now is 08:16.