![]() |
Vay İngiltere’nin bit yavrusu bakanı vay…-Erdal Demirkıran Muhteşem bir yazı
Yazı güzel evet İngiltere'nin bu tavrını beğenmiyor olabiliriz ama Türkiye ziyaretinin lehimize sonuçlanacağını düşünüyorum...İngiltere'nin bu konudaki düşünceleri kaatma davasında etkili olucaktır fazlasıyla...
|
Alıntı:
http://www.gazeteoku.gen.tr/180_Haber7.html |
Arkadaşlar İngiltere Amerikanın sadık k.p.ğ.d.r.Ona karşı bu üslup bile azdır.
|
Yazı 16 mayı tarihli ben henüz bakmamıştım haber7.com sitesinde şimdi gördüm ve yine şaşırdım çok sert ifadeler mevcut tamam yazı güzel ama ağır eleştiri...
Bende ingiltere dışışlerinin gelmesinin açıklamasının zararımıza değilde yararımıza olacağı kanaatindeyim |
Kendi deyimiyle "AB'yi ciddiye almayan" biri için normal bir yazı. Kısmem haklılık payı olsa dahi yazarla aynı düşüncede değilim.
Paylaşım için teşekkürler... |
Alıntı:
|
Kapatma davasında tek etkili destek kaynağı ABD olacaktır. Bunlar bence sadece göstermelik çıkışlar, iyi ilişkiler adına hani ...
ABD nin net tavrı demokrasi adına destek adına olursa, bu süreçte etki şiddeti yüksek olacaktır bence... Sonuçta dünyada bir hakimiyet gerçeği var ... Yazarın tepkisi aslında bir birikimin samimi olmayan bir içişlerine karışma niteliğinde oluşu yönünde olması, üslubunu fevrileştirmiş ve setleştirmiş, sanki. Bakıldığında Irak gerçeği de dile getirilmiş ... ;) |
Kim kimi karşısına alamıyor arkadaşlar lütfen ...
Kapatmayı düşünenler AB ye girmek istiyorlar mı sanki Parti kapansın biz de yolunmuza bakalım havasındalar |
Alıntı:
Kaldı ki daha öncesinden ab birliği bizim için bir ülke politikasıdır söylemlerini unutmadık.. Zaten onların derdi ab yada türkiye de değil onların derdi kendi cepleri kendi koltukları bu ugurda yapmayacakları, rahat koltuklarında birgün daha oturmak için vermeyecekleri imtiyaz yoktur ... Kaldı ki bunu sayın baykal çok iyi yapıyor... |
İngiltere'yle aynı konumda değiliz; yani onlar AB üyesi, biz değiliz. Dolayısıyla aralarına alacakları ülkenin iç siyasetini-yargısını eleştirmeleri, müdahalede bulunmaya çalışmaları bana ters gelmiyor...
|
All times are GMT +3. The time now is 11:51. |