Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Köşe Yazıları (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=124)
-   -   Vay İngiltere’nin bit yavrusu bakanı vay…-Erdal Demirkıran Muhteşem bir yazı (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=28848)

_Yeniden_ 05-17-2008 03:04

Vay İngiltere’nin bit yavrusu bakanı vay…-Erdal Demirkıran Muhteşem bir yazı

Yazı güzel evet İngiltere'nin bu tavrını beğenmiyor olabiliriz ama Türkiye ziyaretinin lehimize sonuçlanacağını düşünüyorum...İngiltere'nin bu konudaki düşünceleri kaatma davasında etkili olucaktır fazlasıyla...

Ayşe_Berra 05-17-2008 03:05

Alıntı:

haritaci70 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Ayşe_Berra Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Güzel bir yazı ama eldal demirkıran ın üslübuna yakışmamış daha farklı bir anlatım tarzı bekliyordum hayal kırıklğına uğradım...

Tamam ingiliz dışişleri bakanını onaylamıyorum ama yazının tarzı ni begenmedim

Erdal Demirkıranın üslubu genelde böyle zaten. yani lafı söyledimi tam gediğine oturtuyor. Bence güzel olmuş.

Lafı gediğine oturtmak farklı bişey burda çok sert ve sinirli bi şekilde yazmış.. Yazıyı okurken bile bir kin ve nefret barındırdığı belli oluyor...

Burda nefret ve kin barındırmasından ziyade sert bir üslub kullanıp yazması biraz tuhaf... Bide haberin tam kaynagını öğrenebirmiyim nerde yazmış bunu

Neyse yazının linki ve Erdal DEmirkıran'ın tüm yazıları;

http://www.gazeteoku.gen.tr/180_Haber7.html

murat kurt 05-17-2008 03:08

Arkadaşlar İngiltere Amerikanın sadık k.p.ğ.d.r.Ona karşı bu üslup bile azdır.

haritaci70 05-17-2008 03:08

Yazı 16 mayı tarihli ben henüz bakmamıştım haber7.com sitesinde şimdi gördüm ve yine şaşırdım çok sert ifadeler mevcut tamam yazı güzel ama ağır eleştiri...

Bende ingiltere dışışlerinin gelmesinin açıklamasının zararımıza değilde yararımıza olacağı kanaatindeyim

nar 05-17-2008 03:10

Kendi deyimiyle "AB'yi ciddiye almayan" biri için normal bir yazı. Kısmem haklılık payı olsa dahi yazarla aynı düşüncede değilim.
Paylaşım için teşekkürler...

_Yeniden_ 05-17-2008 03:13

Alıntı:

Yazı 16 mayı tarihli ben henüz bakmamıştım haber7.com sitesinde şimdi gördüm ve yine şaşırdım çok sert ifadeler mevcut tamam yazı güzel ama ağır eleştiri...

Bende ingiltere dışışlerinin gelmesinin açıklamasının zararımıza değilde yararımıza olacağı kanaatindeyim

Katılıyorum...Sonuçta çıkarlar ilişkisi söz konusu...İngiltere biim kara kaşımızı kara gözümüzü sevmiyor ve biz de onun...Ancak onun ziyarete gelmesi, İngilterenin bizi destekleiğini gösterir...Ve muhalefet partileriyle de Ak Parti'nin kapatılmaması konusunda konuştular...Ak Partiyi kapatmayı planlayanlar İngiltere'yi karşılarına alamazlar bence...

tayyipleyiz 05-17-2008 03:15

Kapatma davasında tek etkili destek kaynağı ABD olacaktır. Bunlar bence sadece göstermelik çıkışlar, iyi ilişkiler adına hani ...

ABD nin net tavrı demokrasi adına destek adına olursa, bu süreçte etki şiddeti yüksek olacaktır bence... Sonuçta dünyada bir hakimiyet gerçeği var ...

Yazarın tepkisi aslında bir birikimin samimi olmayan bir içişlerine karışma niteliğinde oluşu yönünde olması, üslubunu fevrileştirmiş ve setleştirmiş, sanki. Bakıldığında Irak gerçeği de dile getirilmiş ... ;)

murat kurt 05-17-2008 03:16

Kim kimi karşısına alamıyor arkadaşlar lütfen ...

Kapatmayı düşünenler AB ye girmek istiyorlar mı sanki

Parti kapansın biz de yolunmuza bakalım havasındalar

haritaci70 05-17-2008 03:19

Alıntı:

murat kurt Nickli Üyeden Alıntı
Kim kimi karşısına alamıyor arkadaşlar lütfen ...

Kapatmayı düşünenler AB ye girmek istiyorlar mı sanki

Parti kapansın biz de yolunmuza bakalım havasındalar

Kapatma davasını düşününler düne kadar bu iktidardan önce ab ye girmek için can atan düşüncenin insanları ...
Kaldı ki daha öncesinden ab birliği bizim için bir ülke politikasıdır söylemlerini unutmadık..
Zaten onların derdi ab yada türkiye de değil onların derdi kendi cepleri kendi koltukları bu ugurda yapmayacakları, rahat koltuklarında birgün daha oturmak için vermeyecekleri imtiyaz yoktur ...

Kaldı ki bunu sayın baykal çok iyi yapıyor...

nar 05-17-2008 03:23

İngiltere'yle aynı konumda değiliz; yani onlar AB üyesi, biz değiliz. Dolayısıyla aralarına alacakları ülkenin iç siyasetini-yargısını eleştirmeleri, müdahalede bulunmaya çalışmaları bana ters gelmiyor...

All times are GMT +3. The time now is 11:51.