Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Fenerbahçe (FB) (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=161)
-   -   Vagner Love F.Bahçe'de iddiası (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=28862)

Akmehmet_Akif 05-18-2008 01:11

Vagner Love F.Bahçe'de iddiası

Alıntı:

ha_lee Nickli Üyeden Alıntı
Yönetim yalanladı mı eğer yalanladıysa transfer kesin doğrudur ;) ... Vagner Love severim saçları mavi olan futbolcu değil mi o ... :-\ :-X

evet yönetim tümer gelirken 1 gün önce yalanladı sonra geldi dedi yönetim

Sukût-u_Hayal 05-18-2008 01:13

Alıntı:

akmehmet Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Yönetim yalanladı mı eğer yalanladıysa transfer kesin doğrudur ;) ... Vagner Love severim saçları mavi olan futbolcu değil mi o ... :-\ :-X

Roberto Carlos'u da kaç kez yalanladılar ama geldi ... :-X

özgürtutsak 05-18-2008 01:17

gelmeden inanmam.

Akmehmet_Akif 05-18-2008 19:44

Alıntı:

Alıntı:

akmehmet Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Roberto Carlos'u da kaç kez yalanladılar ama geldi ... :-X

roberto carlos olayında zaten onlar annaştıklarında adamın fenerrumda formaları satıldı.Kaç kere yalanladı Aziz yıldırım azından bir yıldız çıkarsa mutlaka alır ama kendi
bile dedi biryıldız mutlaka fenere etireceğiz dünya feneri konuşucak dedi.Kim acaba

Sukût-u_Hayal 05-18-2008 19:46

Vagner Love işte !!! ;)

shevchenko ismi de çok sık geçiyor o yalanlandı :D

Bu arada fenerin transferleri beni niye bu kadar ilgilendirdi acaba bana neyse ... :-X

Cimbom kimi alıcak acaba ... :-\

politikaci 05-18-2008 19:49

gelsin gelsin hem galatasaray taraftarınıda yakından tanımış olur ali samiyenin atmosferini filan ..avrupada anlatıcak anısı olsun

Akmehmet_Akif 05-18-2008 20:03

Alıntı:

politikaci Nickli Üyeden Alıntı
gelsin gelsin hem galatasaray taraftarınıda yakından tanımış olur ali samiyenin atmosferini filan ..avrupada anlatıcak anısı olsun

hadi ordan ali samiye saraçoğlunun yanında bücür kalır taraftarıylada stadıylada saraçoğlunda uefa finali oynanacak

politikaci 05-18-2008 20:06

ya akmehmet başlama 2 sene sonraki stadımızı bilmiyon sanki avrupanın en iyi 4 stadı arasına gircek .üstü açılır kapanır ... tabi siz hayatınızda öyle stad görmediğiniz için bilmiyorsunuz

Akmehmet_Akif 05-18-2008 20:07

Alıntı:

politikaci Nickli Üyeden Alıntı
ya akmehmet başlama 2 sene sonraki stadımızı bilmiyon sanki avrupanın en iyi 4 stadı arasına gircek .üstü açılır kapanır ... tabi siz hayatınızda öyle stad görmediğiniz için bilmiyorsunuz

sizden iyi biliyoruz bizim sitadımız 60.bin olacak üstü hem açılacak hem kapanacak hem bizim sitadımızın olduğu yer sizinkinden daha iyi

Kırık_Çocuk 05-18-2008 20:08

6 aydır wagner love gündemde var zaten.Gelene kadar beklemek en doğrusu.Bence tam isabet..

kezman-Love
david-mtopuz
maldonado-m.topal

Bu kadroyu kimse tutamaz...

All times are GMT +3. The time now is 07:17.