Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   318 oyla REDDEDİLDİ (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=29212)

maviinsan 05-21-2008 00:38

318 oyla REDDEDİLDİ

Alıntı:

Ahlak Nickli Üyeden Alıntı
ATV de görüyorum hemen adamlarını almışlar MEHMER BARLAS başbakanın yanagını okşayan tek gazeteci ama okşamanın karşılıgını iyi aldı barlas...Kanaltürk ise eskisi gibi olmayacaktır bence zamanla görecegiz.Star eskiden muhalefet ediyordu sonra hükümet aldı yayın degişmez dediler şimdi gördükki yayınla 180 derece bir dönüş var kanaltürkün sonuda böyle olacaktır bu kaçınılmaz sondur..Bizdeki demokrasi bitmiş.

demokrasinin bittiği falan yok kardeşim.BAşka muhalif kanal mı yok?Onları izle.
BEn tarafsız medya yanlısı değilim.Zaten mutlak tarafsızlık da mümkün değildir.
Ben,özgür medya yanlısıyım
VE şu anda Türkiye'de özgürlük var.
Yani;isteyen solcu kanal kuruyor.İstemeyen muhafazakar kanal kuruyor...!

taya 05-21-2008 00:46

318 oyla REDDEDİLDİ

Alıntı:

ENGİNEER Nickli Üyeden Alıntı
Hükümetin istediği yayınları yaptığını hiç hissetmedim satıldığından beri..Ciner'de nasılsa bugün hala aynı şekilde devam ediyor...Tek fark Aydın Doğan'ın yalanlarını ortaya çıkarmaya başlaması ki zaten bu bütün ülke için yararlı bir olay..

:-* :-* :-*

Fonksiyon 05-21-2008 01:10

318 oyla REDDEDİLDİ

hükümet böyle reddettikce akparti den daha cok süphelenmeye basliyorum. dünya meclisi reddetmeye yanasmas demokrasi geregi. allah rizasi icin kimse demokrasiden bahsetmezsin. demokrasi, demokrasi dediginize göre :) bu reddetmeye hicbir akpartili sevinmesin cünkü akparti düsmani olanlarin eline kos veriyorsunuz "bana kimse soru soramaz" anlayisi demokrasi geregi degil, dünya siyasetini arastirin bu durma fasizm denilir.

Hüdaverdi 05-21-2008 07:21

318 oyla REDDEDİLDİ

Saçma salak şeylerin rededilmesi doğal birşey,çok işkillendilerse gidip araştırsınlar ortaya sersinler,zor olmasa gerek :-*

RDönmezs 05-21-2008 11:40

318 oyla REDDEDİLDİ

Alıntı:

Ahlak Nickli Üyeden Alıntı
ATV de görüyorum hemen adamlarını almışlar MEHMER BARLAS başbakanın yanagını okşayan tek gazeteci ama okşamanın karşılıgını iyi aldı barlas...Kanaltürk ise eskisi gibi olmayacaktır bence zamanla görecegiz.Star eskiden muhalefet ediyordu sonra hükümet aldı yayın degişmez dediler şimdi gördükki yayınla 180 derece bir dönüş var kanaltürkün sonuda böyle olacaktır bu kaçınılmaz sondur..Bizdeki demokrasi bitmiş.

Yenimi öğrendin demokrasinin bu açılan saçma dava ile bittiğini ;) bu kadar anlamsız akıl ermiyen bir dava Türkiyemizi salladı bunun tek sorumlusu o savcıdır >:(

Fonksiyon 05-21-2008 19:22

318 oyla REDDEDİLDİ

Alıntı:

Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı
Saçma salak şeylerin rededilmesi doğal birşey,çok işkillendilerse gidip araştırsınlar ortaya sersinler,zor olmasa gerek :-*

peki, ali dibo olaylari neden örtbas edildi de cevap verilmedi? size sacma geliyor sorulara cevap vermek allah rizasi icin demokrasiden sözetmeyin.

All times are GMT +3. The time now is 22:49.