Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Dış Gündem (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=125)
-   -   Çin'de 2. Kurbağa Paniği (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=29310)

Gercekleri Görelim 05-21-2008 17:41

Çin'de 2. Kurbağa Paniği

Alıntı:

duyguseli Nickli Üyeden Alıntı
:) Kurbağalar en sevdiğim yaratıklar..Küçükken balık gibi yavrularını yakalar şişeye tıkardım..Yazlıktaki havuzumuzda bir sürü vardı..Aklıma onlar geldi..Birinin gözünü taşla patlatmıştım.. ;D yazık ya ne güzel bir sürü bir sürü kurbağaları olmuş işte.. ???

;) >:( :(

Bostancı 05-21-2008 17:54

Çin'de 2. Kurbağa Paniği

Benim bi arkadaşım vardı kurbağaları şişirip,şişirip patlatırdı :( :( Cani herif >:(

Duygu'Seli~ 05-21-2008 17:56

Çin'de 2. Kurbağa Paniği

Alıntı:

Bostancı Nickli Üyeden Alıntı
Benim bi arkadaşım vardı kurbağaları şişirip,şişirip patlatırdı :( :( Cani herif >:(

Ama ben yanlışlıkla yapmıştım..Hem çokta üzülmüştüm..Ben zarar vermezdim ki..Çok severdim..Halada severim.. ???

Bostancı 05-21-2008 23:20

Çin'de 2. Kurbağa Paniği

Alıntı:

Alıntı:

Ama ben yanlışlıkla yapmıştım..Hem çokta üzülmüştüm..Ben zarar vermezdim ki..Çok severdim..Halada severim.. ???

Yok sana bir şey demedim zaten ama benim arkadaşım bilerek yapardı >:(

Duygu'Seli~ 05-22-2008 00:17

Çin'de 2. Kurbağa Paniği

??? peki.. ::)

Berika 05-22-2008 00:18

Çin'de 2. Kurbağa Paniği

Alıntı:

:o

gülsima 05-22-2008 00:49

Çin'de 2. Kurbağa Paniği

Alıntı:

:) Kurbağalar en sevdiğim yaratıklar..Küçükken balık gibi yavrularını yakalar şişeye tıkardım..Yazlıktaki havuzumuzda bir sürü vardı..Aklıma onlar geldi..Birinin gözünü taşla patlatmıştım.. ;D yazık ya ne güzel bir sürü bir sürü kurbağaları olmuş işte.. ???

duygu neler demişsin sen böleee :D :D bunları sölerken ciddii değilsindir heralde ;D

Hıfz-ı lisan 05-22-2008 00:53

Çin'de 2. Kurbağa Paniği

Alıntı:

Berika Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

:o

Zeynep enjektörle patlatırlardı..bende görmüştüm,bakılmaz halde oluyor ::)

Bostancı 05-22-2008 01:28

Çin'de 2. Kurbağa Paniği

Enjektörle değil'de ayran pipetiyle şişirip patlatıyordu :D Şişirip ayağının altına koyup basıyordu boom :(

romakudüs 05-22-2008 12:01

Çin'de 2. Kurbağa Paniği

Alıntı:

duygu hanım sizden korkulur

All times are GMT +3. The time now is 20:49.