![]() |
Arseven'in AKP'ye karşı dili tutuldu!!!
tercih meselesi, karışmamak lazım. yanlışta olsa..
|
tersih baska dernek kurmalarina imkan vermek toplantilarina katilmak baska birkere Milletvekilinin o toplantiya katilip sanki normalmis gibi izlenim vermesisini talihsizlik olarak görüyorum,o zaman sapiklarin da dernek kurmalarina izin versinler ne olur yani degilmi ;),sigara icmek te tersih degilmi neden kapali alanlarda yasaklaniyor yasaklanmasina karsi oldugumdan dolayi sormuyorum tam aksine yasaklanmasini onayliyorum ,amma gel gör ki ecsinceligin yasaklanmasi bir tarafa akp hükümeti tarafindan dernek kurmalarina izin veriliyor,Avrupa da normal karsilanan ecsinseller yavas yavas yüzde 90 Müslüman olan memleketimiz de normal gözüyle karsilana bilmesi icin zemin hazirlaniyor bu da Muhafazakar olma iddiyasiyla cikan akp tarafindan,
|
sitenin kadrolu muhalefeti iş başında. senle tartışmak için yorum yapmadım, hiç uğraşcak durumdada değil. anlayacağın, baykallık yapma. olur?
|
Konuyu açan arkadaş...Eşcinsellerden en az senin kadar tiksiniyorum fakat Demokrasi ve Cumhuriyet'in olduğu bir ülkede eşcinsellik bir suç değildir ve Ak Parti başa gelirken Cumhuriyet'e sadık kalacağına söz vererek geldi...
Ayrıca eşcinselleri dışlamak yerine yanlışını gördüğünü belli edip buna rağmen onları kabul edersen daha etkili olur.Yani eline mızrakları almaya gerek yok bu insanlara karşı.. |
Alıntı:
|
:-*
|
meslektaşım şu imzandaki yazı tipinin adını alabilirmiyim?
konuyuda dağıttık ama, kusura bakmayın. ??? |
Buyur Mühendis kardeşim
''Monotype Corsiva'' (: |
Alıntı:
|
Biz halkı dini bilgilerle aydınlatıyoruz..Chp vb partiler önümüze engel koymasa dahada çok aydınlatacağız.. ;) dinimizde sadece eşcinsellik değil hristiyanların bir çok ayini bir çok ibadeti sapıklıktır..Allah'ın oğlu olduğunu benimsemek bile başlı başına bir sapıklıktır..Hristiyanlarında bulunan tüm derneklerini yok edelim..Mabedlerinede izin vermeyelim çünkü dinimize göre ters olan herşeyi savunuyorlar.. ;) hala anlamamakta direniyorsunuz..Biz onlara destek vermiyoruz..Onlarında bizim gibi bu ülkede hakları var kardeşim..Onlarda vergi veriyor,onlarda oy kullanıyor,onlarda Türk vatandaşlığına sahip..Biz nasıl her haktan yararlanabiliyorsak onlarda yararlanmalı..Yaptıkları sapıklıklar onlarla Allah arasındadır..Bize elimizden geldiğince bilgilendirmek,doğru yolu göstermek gerekir..Dinimizdede bu var ve öğretiliyor zaten..Eee onlar doğru yolu görmüyorsa kafalarından tutup asacakmısın..? Bu mudur..? Sen görevini yapar söyler anlatırsın eyvALLAH..ama anlamıyorsada senin dinin sana benim dinim bana der çekilirsin..Daha nasıl anlatsam acaba..? ;)
|
| All times are GMT +3. The time now is 03:29. |