Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Dış Gündem (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=125)
-   -   Danone'ye şok rapor... (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=29674)

haritaci70 05-23-2008 20:09

Danone'ye şok rapor...

Alıntı:

Liberal_Demokrat Nickli Üyeden Alıntı
Bırakın Allah aşkına. Danone Fransız malı diye yapmadığınız kalmadı. Ayıptır ayıp. Sahte raporlarla olmaz bu işler.

Bişey soracam bu yorumu yaparken ciddimiydin yoksa laf olsun diye mi söyledin...

Duygu'Seli~ 05-23-2008 20:10

Danone'ye şok rapor...

Alıntı:

Alıntı:

duyguseli Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Bırakın Allah aşkına. Danone Fransız malı diye yapmadığınız kalmadı. Ayıptır ayıp. Sahte raporlarla olmaz bu işler.

Benim öyle bir iddiam yok..Fransız malı bir çok ürünü bilerek yada farkında olmadan kullanıyoruz zaten..Bu sadece yapılan bir araştırma ve haber..Sahte olduğunu iddia ediyorsan elinden geleni yapta kanıtla o halde..Haberin ardından Profesör doktor bile uyarıda bulunmuşsa seni kimse tınlamaz merak etme..Ehli olmadığın konularda konuşma..Koskoca profesörden daha iyi biliyorsanda burda işin ne..? ;)

Erbakan da profesördü ama yaptıkları ortada.

Erbakanla konunun bir alakası yok ama amaç fikrini kabul ettirmek ve kaybetmeye tahammülsüzlük olunca konuyu çarpıtabiliyorsunuz..Bahsedilen profesör Koskoca Üniversitenin yönetim kurulundadır ve görevine hala devam etmektedir..Yaptıkları araştırmalar sonucunda kamuoyuna böyle bir açıklama yapmış ve uyarmıştır..Kısacası ben sayın profesörümüzün sözlerine itibar ediyorum ve sizi tınlamıyorum..Ondan daha iyi biliyorsanız buyurun kendiniz kanıtlayın, sağlık açısından faydalı mı değil mi diye..? Dinden sonra sağlık konusunda da fetva vermeye başladınız..Yoksa küçük dağlarıda yaratan siz misiniz..?By herşeyi bilen(!) :P :P

Liberal_Demokrat 05-23-2008 20:11

Danone'ye şok rapor...

Alıntı:

haritaci70 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Bişey soracam bu yorumu yaparken ciddimiydin yoksa laf olsun diye mi söyledin...

Ciddiyim tabii.

dilek 05-23-2008 20:11

Danone'ye şok rapor...

Alıntı:

muhalefet heryerde muhalefet
pes valla :D

Liberal_Demokrat 05-23-2008 20:12

Danone'ye şok rapor...

Alıntı:

dilek Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Siz de beni takip ediyorsunuz galiba. Bana aşık mı oldunuz yoksa?

YavuzSultanSelim 05-23-2008 20:13

Danone'ye şok rapor...

yok ben dayanamıcam artıyı hakkettin güldürdün beni ya :D

haritaci70 05-23-2008 20:15

Danone'ye şok rapor...

Alıntı:

Alıntı:

haritaci70 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Ciddiyim tabii.

Bilmiyorum insan buna gülebilirmi aslında çok saçma hiçbir mantaliteye sığdıramadım söylediklerini ama bence yazdıklarını bir daha oku ve düşün derim...

Duygu'Seli~ 05-23-2008 20:16

Danone'ye şok rapor...

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

Gerçek bir ak partili iyi bir gözlemcidir..Forumumuza gelen her provakatörü böyle takip ederler..Can sıkıntısı işte sizin gibilerle uğraşmak zevkli ve eğlenceli geliyor arkadaşlarımıza..Aşıkmış..Ukala..http://www.ismetiyye.com/Smileys/default/smiley21.gif

dilek 05-23-2008 20:16

Danone'ye şok rapor...

Alıntı:

Alıntı:

Alıntı:

konuşmalarınıza ve uslübunuza dikkat ederseniz daha seviyeli olacak
her konuya girip muhalefet olan ben değilim, hangi konuyu açsak bi muhalefetlıgın çıkıyo karşımıza, ne yapmaya çalıştıgın aşikar!!

Bostancı 05-24-2008 02:26

Danone'ye şok rapor...

Evet bende içinde ki bazı maddelerin beyine ve zeka gelişimine zararlı olduğunu duymuştum birde bu danonenin bir çok ürünü 0-6 yaş arası çocuklar için üretiliyor gerizekalı bir toplum oluşturmaya çalışıyorlar herhalde >:(

All times are GMT +3. The time now is 19:37.