Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   Şehit Olması İçin Göndermedim (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=30189)

Enfal 05-28-2008 18:04

Şehit Olması İçin Göndermedim

Sanırım bunu o anki acıyla söyledi. Gerçi "..bunu da böyle yazın" demesi öyle rastgele demediğini gösteriyor. Netice de eğer gerçekten böyle düşünüyorsa oğlunu askere göndermeme gibi bir imkanı olsa eminim göndermezdi.

YavuzSultanSelim 05-28-2008 18:06

Alıntı:

Enfal Nickli Üyeden Alıntı
Sanırım bunu o anki acıyla söyledi. Gerçi "..bunu da böyle yazın" demesi öyle rastgele demediğini gösteriyor. Netice de eğer gerçekten böyle düşünüyorsa oğlunu askere göndermeme gibi bir imkanı olsa eminim göndermezdi.

Bende aynen bunu demek istedim ;)

TÜRK IRKI 05-28-2008 18:07

Şehit bizim Şehidimiz kendisinin ideolojisi ve inanışları TÜRK Milletini bağlamaz TÜRK ün Şehidi her zaman Kutsaldır.

Enfal 05-28-2008 18:11

Alıntı:

TÜRK IRKI Nickli Üyeden Alıntı
Şehit bizim Şehidimiz kendisinin ideolojisi ve inanışları TÜRK Milletini bağlamaz TÜRK ün Şehidi her zaman Kutsaldır.

Bizim için bütün şehitler kutsaldır. :)

Enfal 05-28-2008 18:12

Alıntı:

YavuzSultanSelim Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

Enfal Nickli Üyeden Alıntı

Bende aynen bunu demek istedim ;)

Demek ki birbirimize tercüman olduk :)

Gölge 05-28-2008 18:30

Orhu_N_utu_Kuran 05-28-2008 18:39

oğulları pkk kurşunu ile can verenler vatan sağolsun diyor da,trafik kazasında şehit olan birinin eşi nin bunları söylemesi çok yakışıksız olmuş.o anki haleti ruhiyesine vermek gerekir....saçmalamış...

haritaci70 05-28-2008 18:45

Arkadaşlar acaba askeri aracın devrilmesi, yani trafk kazasından ölme durumunda şehitlik mertebesine ulaşılabiliniyormu...

Enfal 05-28-2008 18:57

Alıntı:

haritaci70 Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar acaba askeri aracın devrilmesi, yani trafk kazasından ölme durumunda şehitlik mertebesine ulaşılabiliniyormu...

Sakın bunu sorgulama. Eğer bunu sorgularsan altından öyle şeyler çıkar ki neye şehit denilir o zaman diye sorarsın kendine. Yani en azından burada sorgulama. Bu seneki yıllık ödevimdi. Bu soruyu çok sordum da. :)

özgürtutsak 05-28-2008 18:59

askerliktir bu elbetteki şehit olma seçeneği var başka bir görev olsaydı anlardım kadının söylediğini ama sonuçta bu askerliktir ve şehit olma şıkkı var içerisinde.

All times are GMT +3. The time now is 12:50.