BaDe_EsNa |
05-29-2008 19:04 |
"Müslümanlar dini özgürlük sorunu yaşıyor"
Alıntı:
TÜRK IRKI Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
BaDe_EsNa Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
TÜRK IRKI Nickli Üyeden Alıntı
Kardeşlik benim bu tarz söylemlerin avrupada dile getirilmesinden kaynaklanan sıkıntım var Ülkeyi temsil eden bir bakan İslam coğrafyasına bayraktarlık yapmış bir Milletin bakanı bunu kansız İslam ve Bayrak düşmanı avrupa önünde medet umar gibi zikretmemeli. Bu memlekette içen de var ibadetini yapanda herkez hesabını Yaradan a verecek ondan bulacak.
|
hımm yani dinimizi yaşamamız konusunda özgürlük olmadığını kabul ediyorsunuz o zaman lafım yok
|
Kutuplaştırmanın manası yok bireylerin anaları neneleri tanıdıkları akrabaları genelde bir şekilde başörtüsü kullanırlar bu bizim töremiz yüzyıllardır ibadet açısından bakarsan bu Ülkede kimsenin ibadeti engellenmiyor.
|
pardon nasıl engellenmiyor anlayamadım
ben sınavlara girerken hiç istemediğim halde zorla başımı açıyorsam nasıl engellenmiyor oluyor yani engellenmemiş olması için sınava benim başörtümle girebilmem gerekmez mi ya da neden ben sırf başörtülü olduğum için yobaz gerici olarak ilan ediliyorum buna da anlam veremiyorum mesela
evet kutuplaştırmanın anlamı yok açıklar plajda gibi ortada dolaşıyorsa sınava girebiliyorsa bende başörtümle girebilmek istiyorum ama......... :( :( :(
|