![]() |
İlköğretimde DANSÖZ rezâleti
aaaa verir mi lütfen ama gayet güzel etkinlik çocuklara moral olmuş ayrıca çocuklar küçük yaşlarda almalılar dans eğitimini falan yeteneklerini öne çıkarmalılar değil mi ama :P >:(
|
Kısacası 'Ağaç yaşken eğilir.' mantığı ;D
|
pek inandırıcı gelmedi ama eğer gerçekleri gösterecek bir fotoğraf ve video varsa ispatlaması lazım hurriyet ve milliyet gibi yalan dolan haber yapmasını istemem vakit gazetesinin... _!!!!
|
Kıvırtan-dans eden bedenleri buraya koyamam kusura bakma arkadaşım,fotoğrafları gördüm.
Vakit yalan haber yazmaz asla,yazdığı an okumayıda,sitesine girmeyide,haberlerini burayakoymayıda keserim :-* Unutmaki chp'li bir vekil (baykalın sol kolumu sağ kolumu ne önde gelen birisi) hürriyetin kendisi hakkında yalan haber yapmasını kınamış ve Vakit'in örnek davranışını dile getirmişti (Haber hakkında kendisini aradıklarını-bilgi aldıklarını) chpli bir zihniyet bunu söylüyor ve Vakit'i övüyorsa Vakit'in güvenirliliğini siz düşünün :-* |
Çocuklar niye ailelerine söylememişler anlamadım ya :o >:(
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Heryerde halk oyunları oynatılır bunlar çocukları dansöz yapıp ortaya atmışlar deli oluyorum ya >:( >:( Sonra kız çocukları büyüyünce dandöz olacagım diyor >:( >:( >:( |
Yani karşı çıktıkları birşey olduğu zaman notla tehdit etmiş sanırım
|
ailelerine deseler aileleri müdüre şikayet etcek şikayet havada kalcak yinede notları düşecek büyük sorunlar olacak falan filan korktuktan sonra ne diyebilirler :-X bir sonraki yılı düşünmüşlerdir :-*
|
All times are GMT +3. The time now is 09:48. |