Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Anketler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=123)
-   -   Türkçe Olimpiyatlarında En Beğendiğiniz Hangisi? (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=30669)

Hüdaverdi 06-01-2008 22:13

Türkçe Olimpiyatlarında Favoriniz Hangisi

1. tutturdum.
2. dediğim 3. oldu ama olsun hepsi harikaydı maşAllah :-*

Kafes 06-01-2008 22:14

Alıntı:

akkparti Nickli Üyeden Alıntı
niye hepsi kız erkeklerin dil öğrenme gibi bir yeteneği yokmuymuş :D :D

:D :D ???

politikaci 06-01-2008 22:14

mehter marşıda yokmuydu

çilik 06-01-2008 22:14

AZERBEYCAN OLDU AMA GÜZEL SÖYLEDİ KIZ ÇOKDA TATLIYDI

Üç mevsim 06-01-2008 23:10

Türkçe OLimpiyatlarında En Çok Beğendiniz Hangisi?

6. Uluslararası Türkçe Olimpiyatları sona erdi ancak tadı damağımızda kaldı. Bu müthiş organizasyonda emeği geçen tüm hizmet gönüllerine şükranlarımıza sunuyoruz. Bakalım olimpiyat sonucu ile bizim sonuçlarımız aynı mı olacak? Siz Türkçe Olimpiyatlarında En çok Hangi ÖĞRENCİYİ BEĞENDİNİZ??

Türkçe Olimpiyatlarında finale kalan bu 10 şarkıyı yukarıdaki resimlerin üzerine tıklayarak dinleyebilir ve öğrencilerin performanslarını izleyebilirsiniz... :)

cartman 06-01-2008 23:13

Yemenden gelen kardesımızın sesi Zara gibiydi :-*

Hüdaverdi 06-01-2008 23:24

Kaç oy veriyoruz ???
Azerbaycan - Ben Seni Sevduğumi harikaydı :-*

tayyipleyiz 06-01-2008 23:29

Katlıyorum, Sakarya şiiri beni de ağlattı ... Ruhunu koyarak okumak bu olsa gerek ... ;)

Üç mevsim 06-01-2008 23:51

Hüdaverdi 3 oy verelim bakalım en çok hangiler beğenilmiş görelim.
Sakarya'yı o kadar etkileyici okudu diyorsunuz ha, ben kaçırdım o bölümü ama videosunu izlerim. Endonezya Sen Ağlama'yı hiç dinlemedim nasıl okuyor çok merak ediyorum, dinleyeceğim şimdi.
Ama bana kalırsa en iyi Türkmen kız okudu. İyi de çalışmış Selda Bağcan'ın yorumunu nerdeyse birebir yansıttı. Bu bizim laz biraz abarttı gibi geldi bana, mimiklerde, sete abartıya kaçtı. Onun için birinci o değil Türkmen olmalıydı, Türkmen çok daha başarılı okudu ama Azerbaycanlı kızın yaptığı popülizme yenildi.

Üç mevsim 06-02-2008 18:30

Türkçe Olimpiyatlarında En Beğendiğiniz Hangisi?

Alıntı:

Reddiye Nickli Üyeden Alıntı
O Azeri kızın koroyla okuduğu "Bana seni gerek" bulursanız bana gönderirseniz sevinirim kızın sesi çok güzel, hele onu daha bi güzel okudu. Türkmen kızın seside gerçekten çok güzel.

Maalesef şimdilik o ilahiye rastalayamadım ama ileriki günlerde eelenebilir video sitelerine. Bu samanyoluhaber.com daki videolar çok yavaş, bozuk, ikide bir donuyuo, kısacası verimsiz. Youtube'den başkası yalan. Bir korsanlık yaparız biz de. Türkçe Olimpiyatları Arşivini açmayı düşünüyorum zaten videolara, tüm güzel eserleri toplayıp bu çocukların parıltısından ruhumuz neşe ve huzur alsın.

All times are GMT +3. The time now is 21:20.