Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Karikatürler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=150)
-   -   Düştüğü Vaziyet ! (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=30786)

ENGİNEER 06-03-2008 02:14

Düştüğü Vaziyet !

Önder Sav'da masanın altındadır heralde :)

ümitli_bekleyis 06-03-2008 02:15

Düştüğü Vaziyet !

Alıntı:

ENGİNEER Nickli Üyeden Alıntı
Önder Sav'da masanın altındadır heralde :)

:D

YavuzSultanSelim 06-03-2008 02:16

Düştüğü Vaziyet !

Alıntı:

Demokrat Nickli Üyeden Alıntı
iste "düsene bir tekmede" sen vuracaksin sözü bu gibi durumlar icin daha bir anlamli oluyor 8) bende diyorum ki "kendi düsen aglamaz" ;)

Bende diyorum ki ateş düştüğü yeri yakar :D

Demokrat 06-03-2008 02:18

Düştüğü Vaziyet !

Alıntı:

YavuzSultanSelim Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

iste "düsene bir tekmede" sen vuracaksin sözü bu gibi durumlar icin daha bir anlamli oluyor 8) bende diyorum ki "kendi düsen aglamaz" ;)

madem asiklar gibi atisiyoruz...

o zaman bende sayin baykala "kendim ettim, kendim buldum" adli türküyü gönderiyorum 8) bu arada baykal ates olsa cümrüm kadar yer yakar :)

ENGİNEER 06-03-2008 02:21

Düştüğü Vaziyet !

Bazen düşünüyorum haberleri izlerken..''Acaba bu Deniz Baykal neden var'' diye...

Ama sonra onun sayesinde bizim değerimizin belli olduğunu düşünüyorum ve dua ediyorum ''Allah'ım bu adamı bize muhalefet gönderdiğin için şükürler olsun'' diye...

Birgün tanışmak nasip olur inşallah çok istiyorum ya
(:
Tanışırsam yanıma kesin bi dinleme cihası alıcam valla ne söyleyecei belli olmaz bakarız ağzından bişey kaçırır (:

YavuzSultanSelim 06-03-2008 02:22

Düştüğü Vaziyet !

Alıntı:

Alıntı:

YavuzSultanSelim Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

madem asiklar gibi atisiyoruz...

o zaman bende sayin baykala "kendim ettim, kendim buldum" adli türküyü gönderiyorum 8) bu arada baykal ates olsa cümrüm kadar yer yakar :)

Bende "Allah belanı versin Sav" şarkısını yolluyorum :D Baykal bol bol söyler artık

Demokrat 06-03-2008 02:23

Düştüğü Vaziyet !

Alıntı:

Bazen düşünüyorum haberleri izlerken..''Acaba bu Deniz Baykal neden var'' diye...

Ama sonra onun sayesinde bizim değerimizin belli olduğunu düşünüyorum ve dua ediyorum ''Allah'ım bu adamı bize muhalefet gönderdiğin için şükürler olsun'' diye...

(:
Tanışırsam yanıma kesin bi dinleme cihası alıcam valla ne söyleyecei belli olmaz bakarız ağzından bişey kaçırır (:

dinleme cihazina filan gerek yok sen telefon numarasini al, bir ara arayiver oda genel sekreteri gibi teknoloji özürlüdür o yüzden sana güzel malzeme cikar 8)

ENGİNEER 06-03-2008 02:26

Düştüğü Vaziyet !

Alıntı:

Alıntı:

(:

dinleme cihazina filan gerek yok sen telefon numarasini al, bir ara arayiver oda genel sekreteri gibi teknoloji özürlüdür o yüzden sana güzel malzeme cikar 8)

Yok abi o şimdi bakarsın kırk yılda doğu iş yaparda no ya basa felan ben direk talimat vercem telefonu kapatmadan önce..

Telefonu kapatırkan ''Deniz hocam telefonun mümkünse yes tuşuna bastıktan sonra telefonu şöyle ağzından çıkan lafları tam anlayabileceğim ve çocukların ulaşamayacağı bir noktaya koy'' dicem..

O zaten uygular hemen bilmez teknolojiden anlamaz yapar nasılsa
(:

KAmusal mışş 06-03-2008 02:34

Düştüğü Vaziyet !

Çok güzel yaa o derce küçüldü hala o koltukta.
Bit kadar kalsa yine terk etmez.
Paylaşım için teşekkürler +

romakudüs 06-03-2008 09:27

Düştüğü Vaziyet !

çok güzel emeğine sağlık

All times are GMT +3. The time now is 10:31.