Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Haberler (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=120)
-   -   Başbakanım şeriat gelecek mi (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=31249)

Gölge 06-06-2008 17:56

Başbakanım şeriat gelecek mi

gerizekalı kadın kendini birşey zannediyor hiç sevmedim sevmeyeceğimde iğrenç >:(

Meftun 06-06-2008 18:01

aslında bu sorular birşeyi daha gösteriyor...

bu kesimin insanları hiç dindar ya da başörtülü insanlarla muhatap olmadıklarından nasıl yaşarlar bilmiyorlar...

garip garip sorular soruyorlar...

bunu günlük hayatımzda da bizler yaşıyoruz....

pek yadırgamamak gerekir...

onlara şöyle diyelim 'heyy arkadaşlar biz de insanız sizin gibi yeriz içeriz korkmayın' :D

Sukût-u_Hayal 06-06-2008 18:02

Hülya Avşar'ın soracağı soruları merakla bekliyordum... Tam da kendisinden beklenilen saçma sorular sormuş ...

Sukût-u_Hayal 06-06-2008 18:03

Alıntı:

ak_saliha Nickli Üyeden Alıntı

bu kesimin insanları hiç dindar ya da başörtülü insanlarla muhatap olmadıklarından nasıl yaşarlar bilmiyorlar...

onlara şöyle diyelim 'heyy arkadaşlar biz de insanız sizin gibi yeriz içeriz korkmayın' :D

Çok haklısın.. Günlük hayatta karşılaştığım garip sorular en az bunlar kadar saçma ve komik ... Gerçekten bunlar bizi ne sanıyor merak ediyorum ... :-\

LüGaT 06-06-2008 18:04

Alıntı:

ak_saliha Nickli Üyeden Alıntı

Çünkü onlar kışlalarından ve kuaför salonlarından hiç çıkmadı. Emin olun öyle, kendinden olmayanı mağara devrinden kalma olarak görüyorlar.Foruma gelenlerden de belli oluyor, aramızda ortak bir dil yok. Biz onları anlıyoruz ama onlar bizi anlamıyor.

sertkaya 06-06-2008 18:05

valla dogru söylüyon :-*

haritaci70 06-06-2008 18:11

Ben başbakanımızı bu yaptığı hareketi hiç begenmedim... Ha hülya avşarın programına konuk olmuşsun ha aysun kayacı... üzüldüm bu haberide okuyunca :(

Meftun 06-07-2008 11:20

neden konuk olmasın ki o sadece bizim genel başkanımız değil o bu ülkenin başbakanı ona oy verenlerin de vermeyenlerin de ;)

LüGaT 06-07-2008 17:37

Erdoğan Milli görüş döneminde meyhanerlerden bile oy toplayarak seçim başarısı kazandığını ifade eder. ;) Böyle bir programa çıkmasa daha anormal olurdu.

tayyipleyiz 06-07-2008 17:41

Alıntı:

BaDe_EsNa Nickli Üyeden Alıntı
benim anlamadığım başbakan neden bu kadının programına katılıyor ki neden ona prim yaptırıyor ki
başbakana yakıştıramadım açıkcası
hı programın nasıl bir program olduğunu bilmiyorum ama sunucusu bu kadınsa çok iyi program olacağını sanmıyorum

Katılınca yaptırılacak " prim", katılmaz ise arkasından sarfedilecek sözlerle yapılacak "primden" daha azdır. ;)

Bu çerçeveden bakıldığında, sorular sorulur, samimi cevaplar da verilir. Tatmin olan olur, olmayan da itminanı başka yerde arar. Doğal olan da bu olsa gerek ... :)

All times are GMT +3. The time now is 06:49.