![]() |
ALPELLA ile Birleşelim mi?
Alıntı:
bende hatırlatayım delgado futbolcu ;) |
Alıntı:
|
Burda konu başarıysa ha futbolcu ha basketbolcu akkparti ???
|
Alıntı:
futbolla basketbolu nasıl aynı kefeye koyarsınız delgadoyu aldı ve bonservisini bize devretti ülker ama basketbol şubemize sponsor oldu ismini yanımıza aldık ama vaad ettiği paraları vermedi parasız kalan sporcular doğal olarak bu duruma başkaldırdı bizim bölümdeki yada diğer bjk forumlarını iyi inceleyin derim ben sonradan pişman olursunuz bence ama ts'nin 1. lige yükselmesi zor işte bu nedenle direk 1. ligde mücadele etmek için birleşebilir şahsen ben beşiktaşımın basketbol şubesine ''Beşiktaş Cola Turka'' demekten hoşnut değilim ;) |
Alıntı:
|
ülkerin vaad ettigi parayi vermedigine ihtimal vermiyorum...üc, bes kurus icin koskoca bir marka kendini düsürmez ;) orada sorun ülklerden degil, bjk basketbol subesinden kaynaklaniyor..
yoksa delgadoya 5 milyon euro veren ülker, basketbolda parayi mi vermeyecek :) |
Valla bizim dememizle birşey değişme ama hayırlısı olsun
|
Alıntı:
vermiyor yahu yalan mı söyleyeceğim :'( :'( bizim yönetim de problem olabilir ama herşeyi de yönetimden bilmeyin! |
sen degilde o haberi yapanlar yalan söylüyordur mutlaka bir sorun vardir yoksa neden vermesin :)
|
Alıntı:
neyse neyse hevesinizi kırmayayım birleşin birleşin :D |
All times are GMT +3. The time now is 22:28. |