![]() |
AB nin Dinsiz,Soysuz,Kimliksiz Türkiye projesi
murat bak kardeşim avrupa beni bizi müslümanları sevmiş sevmemiş hiç önemli değil ekonomik olarak güçler evet nasıl işte senin ve benim savunuculuğunu yaptığımız islam coğrafyalarını asırlardır sömürenler müslüman kanı akıtanlar silah ticaretinin devamı için savaşlar çıkaranlardan silah satanlardan bu gün kanını aldığı müslüman tebanın bir mensubundan özgürlükler adına medet umuyor ab de daha iyi bir inanç özgürlüğü varmış bunu dünyada yaşayan hangi aklı başında müslümana sorsan güler güler ama acı acı murat biz millet olarak ab nin bir alternatifi olacak birlik yapsak mücadele etsek veya ülke olarak kendi imkanlarımızı harekete geçirsek daha iyi olmazmı
ayrıca dinin kimde olduğu belli olamaz kim daha iyi müslümandır kim daha iyi milliyetçidir kim daha iyi sosyalisttir bilemeyiz gerçi benim sosyalizm gibi bir materyalist düşünceyle işim olmaz ama güzel kardeşim akp daha iyi dindar akp daha iyi milli olup olmadığını allah bilir Ve son olarak şunuda belirtmek istiyorum bunu belirtmek istemezdim ama ben namaz kılıyorum beş vakit dini vecibelerimi mümkün olduğunca yerine getiriyorum oruç tutuyorum her yerde ve platformda dini vecibelerimi yerine getirmektende çekinmem ama bu güne kadar kimse bana bunlar yüzünden yobaz demedi veya engellemedi ha bazı uç noktalar varmı var bazı haksız durumlar varmı var ama bu olumsuzluklar benim iyi bir müslüman olmamı hiç bir zaman engelleyemez . |
Maalesef halkımız milliyetçilikle büyülenmiş. Eğitim sistemi, radyo, tv, gazeteler... Objektik, akılcı ve mantıkçı olamıyoruz.
Sanki TC'nin şimdiki durumu çok mu güzel. 20 yılda bi darbe yapılan bi rejimimiz var. Ordunun içinden JİTEM, Ergenekon gibi terör örgütleri çıkıyor. Hala demorasinin işlediği AB'yi kötülemeler... Önce dönüp kendi içinde yaşadığımız yere bakalım. Burada başörtüsü ile üniversiteye girmek yasak mesela. Bu yasak AB'de var mı? Yok. Bu ne milletçilik Allah aşkına! |
Her şey iyi hoş da ben bu korkuyu algılayamıyorum. Mesela konuyu açan kocturk adlı arkadaşım; belli ki sen milliyetçilik konusunda epey iddialı ve donanımlısın. Gerçekten yazdıklarını okuduğumda kafatasçılardan farklı olduğunu hemen fark ettim. Ancak bir noktayı gözden kaçırıyor gibisin diye düşündüm ben: Türklüğe bu kadar bağlı bir insan, Türk'ü bu kadar yüce ve sağlam gören bir insan nasıl oluyor da AB'nin -senin iddian üzere- Türkler üzerinde oynadığı oyunlardan korkuyor?
Senin gibi düşünen bir insanın kurması gereken cümlenin "kim ne tuzak hazırlarsa hazırlasın, Türk kendini korumayı bilir, Türk Türk kalmayı bilir, Türk işine yarayanı alır, gerisini elinin tersiyle iter." olması gerekmiyor mu? Yoksa sen sadece kendi Türklüğüne mi güveniyorsun? |
All times are GMT +3. The time now is 16:21. |