![]() |
Bilinen batıl inançlardan en saçmaları sizce hangileridir ?
Alıntı:
kara kedi görüldüğünde uçan güvercin görene kadar saçın tutulması :D :D bu çok saçma yaa inanan var mı ki :o :D ;D |
Ben şu ''Cin demeyin 3 harfli deyin yoksa yanımıza gelir'' saçmalığına gıcık kapıyorum...Yani bu kadar saçmalık olamaz :)
|
Alıntı:
|
2. Şubat ayında düğün yapan evlenenlerin ömrünün kısalmas
3. Kara kedi görüldüğünde uçan bir güvercin görene kadar saçın tutulması 7. Gece sakız çiğnenirse ölülerin kemiği çiğnenmiş olur 10. Tabak iyi sıyrılmazsa nişanlının çirkin olacağı 16. `Bu maili 10 kişiye yollarsan tüm dileklerin gerçek olur` gibi gönderilen yazılar ve mailler... Ben bunları seçtim ama 6. şıkkı doğru olarak biliyorum :-\ :-\ |
Alıntı:
Yani biraz sallanmış bir inanç bu...Zaten cinlerde insanlara istedikleri gibi bulaşamazlar diye biliyorum... |
bi ara cin konusuna acayip düşmüştüm nasıl yaşıyolar ne nasıldır falan :)çok ilginç şeylerde öğrendim:)
ama gerçekten cin deyince gelmezler.... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
biz kamplarda anlatırdık cin hikayeleri gece. anlatan hep ben olurdum korkan ise onlar hocam bana kızardı korkutma kızları diye sonra uyuyamıyorlar diye ben ise mışıl mışıl uyurdum ??? ah ah kamplarımı özledim neyseki yarın gidiyorum.
|
Alıntı:
|
All times are GMT +3. The time now is 18:50. |