![]() |
Biraz da Gülelim
Senin korkup korkmaman beni bağlamaz, ben kurallara uygunluğa bakarım.
Mesajların, Nickin, Ve imzan direkt saldırı, provake amaçlı olduğunu gösteriyor zaten |
Biraz da Gülelim
Bütün darbe sevdalıları ulusalcı ve Kemalist olduklarını iddia ettikleri için düşündürücü olmuş... ;)
|
Biraz da Gülelim
Hakaret eden kişinin yazısı neden silindi..Siteden atsanıza küfür edenleri...Silmekle olmaz
|
Biraz da Gülelim
Alıntı:
Ama birileri demokratik olarak türkiyenin bölünmesini istiyebiliyorsa bende demokratik olarak darbeyi savunuyorum... |
Biraz da Gülelim
Alıntı:
Herkesin uyarı puanı diye bir şeyi var. Küfür eden kanıtlandığı an siteden atılır. Bir sorumlu küfürlü mesajı gördümü silmek zorundadır ve siler. Ama banlama yetkisi yoktur. Banlamayı Başkanlar yapar. |
Biraz da Gülelim
bu ne şimdi...buda konumu....yani gelmiş hakaret ediyo...valla bazeb düşünüyorum böyle yaparak ellerine ne geçiyo...hepsini okurken bukadar değil demi dedim...ama neyse arkadaş yeniymişşşş
|
Biraz da Gülelim
Alıntı:
|
Biraz da Gülelim
Alıntı:
Kim bölüyor ülkeyi ? Cumhuriyet mitinglerini yapıp TÜrkiyenin her yerinden otobüsle, paralarla getirilen kişiler mi ? Başörtülüyü üniversiteye almayanlar mı? Yürüyemeyen bir çocuğu olan anne çpcuğunu sırtında taşıyarak okula sokmaya çalışıyor anne kapalı diye okula almıyorlar çocuk okula giremiyor okula sokmayan kişliler mi ? Bir üniversitede yanında HAçlı bir bayan var onun yanındada bayan açık olmasına rağmen Arapça "Allah" yazılı kolye var o kolyeyi çıkartan eğitim görevlisi mi? Bırak bu işleri Darceci... |
Biraz da Gülelim
Alıntı:
Güzel kardeşim demogoji yapmayı bırak güneydoguda pkk mitingleri yapılıyordu rahatsız olmadın da hükümete karşı miting yapılıncamı rahatsız oldun tabi bunu normal karşılıyorum artık... Üniversiteye bir girsin türban neler olur bunu bilmiyorlar işte... Ben ist ünivde okuyorum iktisat 2 deyim..Varsa buradan birisi beklerim ... Hakan adım darbeci hakan derlerse herkez tanır |
Biraz da Gülelim
Alıntı:
Bu benim sorularımın cevabı değil. KOnuyu dağıtmadan ben oraya kaç madde ekledim tek cumhuriyet mitinglerini bana burada.... |
All times are GMT +3. The time now is 19:27. |