![]() |
Ak Parti'li Fırat'tan şok sözler
Alıntı:
Adım darbeci hakandır benim beyazıt kampüsünde tüm pkk lı komünüstler iyi tanır beni az pataklamadım... o milletveliki bozuntusu öyle düşünüyorsa bende böyle düşünüyorum... |
Alıntı:
|
Alıntı:
merak etmeyin biz herkesi eleştiririz :-*., Sizin gibi dogmalarımız yok :-* |
Alıntı:
ANKA'nın ne halt olduğunu bilmeyen mi var ? |
Alıntı:
|
Alıntı:
http://ugurlupismaniye.com/kul4_small.jpg |
Alıntı:
Yada laiklikten ne anlıyosun senin laiklik anlayışında abdurrahmanın ki gibi özürlümü laiklik ortaçağ dogmatizmini yıkarak aklın bilimin öncülüğünde diye başlayan bir tanım mı Pekineden abdurrahman yalçınkaya laiklik tanımında sadece ortaçağ diyor.. İlk çağ ve öncesi demiyor ilk çağ ve öncesinde hristiyanlık ce yahudilik mevcut. Ortaçağda ise islam dini ve peygamberimiz hz. Muhammed(sav) Görüldüğü gibi laiklikte yada bu laik geçinen lerde amaç din olgusu değil bunları yahudiliğe hristiyanlığa dinsizliğe budizme bir kastı yok bunlar islam a karşılar dinlerin en kutsalına karşılar... Lailklik ne garmer laiklik ne |
Alıntı:
|
Bi düşün bakalım uğur mumcuları öldürenler gerçekten bizmiyiz... Biz eğer birilerini öldürmek isteseydik bu ülkede Bağta ilhan ağabeyinizden başlardık..
Siz vaktiyle danıştay suikasti içinde allah allah nidasıyla sıktı tekbire getirdi dediniz . Gördük baktık ki arkasında erKENEkon var... Ugur mumcu suikastinde islamcı gruplar olsaydı emin ol faili me.hul olmazdı |
Garmer, Söylemlerin rencide edici nitelikte lütfen yazdıklarına dikkat et. :)
|
| All times are GMT +3. The time now is 23:34. |