![]() |
CHP’nin çocukları... ( 1950 Öncesinin GErçeklerini Anlatan Mükemmel Bir Yazı...)
Dedem hep anlatır ... "Sorgusuz sualsiz gelir ahırımız da ne hayvanımız varsa alır giderlerdi" diye. Onca yıl geçmesine rağmen dedem de hep o günlerde yaşadığı sıkıntıların üzüntüsü var...
Nar'ın da dediği gibi onca yıl geçmesine rağmen bunlar hep aynı ... Halkdan uzak da yaşayan halka tepeden bakan zavallı zihniyetler... Teşekkürler Nusret ... (+1) |
CHP’nin çocukları... ( 1950 Öncesinin GErçeklerini Anlatan Mükemmel Bir Yazı...)
Rica eder, ben teşekkür ederim... :-*
|
Alıntı:
|
Yavuz Bahadıroğlu ha 8)
bayılıyorum bu adama 8) + |
Alıntı:
|
Bir de demezler mi Ak Parti iktidarı insanları aç bırakıyor diye...
Ne kadar nankör bunlar !! |
muhteşem bir yazı.. o dönemi yaşayan birinin ağzından duymak çok daha güzel. paylaşım için teşekkürler... |
Bunuda güncellemek istedim. Buda çok eskilerden...
|
kalemine sağlık yazanın güzel yazı oLmuş paylaşan arkadaşada tesekkurler.
|
Cahil halkı parmaklarında oynatmışlar ezmişler sindirmişler ,iletişim yok ,okuryazar yok , Halka her istediklerini kabul ettirmişler , Halk öyle çekmişki bunlardan birdaha iktidar yüzü göstermiyor işte . O zaman halka kabul ettirdiklerini şimdi lafını bile edemezler
|
All times are GMT +3. The time now is 07:28. |