Siyaset Forum

Siyaset Forum (https://www.siyasetforum.com.tr/index.php)
-   Siyaset Forum'un En iyi Paylaşımları (https://www.siyasetforum.com.tr/forumdisplay.php?f=223)
-   -   CHP’nin çocukları... ( 1950 Öncesinin GErçeklerini Anlatan Mükemmel Bir Yazı...) (https://www.siyasetforum.com.tr/showthread.php?t=33268)

Sukût-u_Hayal 06-24-2008 02:38

CHP’nin çocukları... ( 1950 Öncesinin GErçeklerini Anlatan Mükemmel Bir Yazı...)

Dedem hep anlatır ... "Sorgusuz sualsiz gelir ahırımız da ne hayvanımız varsa alır giderlerdi" diye. Onca yıl geçmesine rağmen dedem de hep o günlerde yaşadığı sıkıntıların üzüntüsü var...

Nar'ın da dediği gibi onca yıl geçmesine rağmen bunlar hep aynı ... Halkdan uzak da yaşayan halka tepeden bakan zavallı zihniyetler...

Teşekkürler Nusret ... (+1)

CeVHeR 06-24-2008 02:43

CHP’nin çocukları... ( 1950 Öncesinin GErçeklerini Anlatan Mükemmel Bir Yazı...)

Rica eder, ben teşekkür ederim... :-*

nar 06-24-2008 02:56

Alıntı:

ha_lee Nickli Üyeden Alıntı
Dedem hep anlatır ... "Sorgusuz sualsiz gelir ahırımız da ne hayvanımız varsa alır giderlerdi" diye. Onca yıl geçmesine rağmen dedem de hep o günlerde yaşadığı sıkıntıların üzüntüsü var...

Nar'ın da dediği gibi onca yıl geçmesine rağmen bunlar hep aynı ... Halkdan uzak da yaşayan halka tepeden bakan zavallı zihniyetler...

Bu ahırdan hayvan toplama olayını benim dedem de anlatırdı hep. Halkta para bulamayınca üç beş kuruş getirisi olan hayvanlara atlıyorlardı demek ki. Vergi niyetine... Ne günler yaşatmışlar, ne günler yaşatıyorlar. İnsanın aklı almıyor...

Ruh-i zar 06-26-2008 16:32

Yavuz Bahadıroğlu ha 8)
bayılıyorum bu adama 8)
+

Sukût-u_Hayal 06-26-2008 16:33

Alıntı:

nar Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

ha_lee Nickli Üyeden Alıntı

Bu ahırdan hayvan toplama olayını benim dedem de anlatırdı hep. Halkta para bulamayınca üç beş kuruş getirisi olan hayvanlara atlıyorlardı demek ki. Vergi niyetine... Ne günler yaşatmışlar, ne günler yaşatıyorlar. İnsanın aklı almıyor...

Ve hala bu insanlara inananlar , destekleyenler , yıllardır ülkeye verdikleri zararı görmeyenler "göremeyenler" var...

_Yeniden_ 06-26-2008 17:01

Bir de demezler mi Ak Parti iktidarı insanları aç bırakıyor diye...

Ne kadar nankör bunlar !!

taya 06-28-2008 20:18

muhteşem bir yazı.. o dönemi yaşayan birinin ağzından duymak çok daha güzel. paylaşım için teşekkürler...

CeVHeR 01-22-2010 04:21

Bunuda güncellemek istedim. Buda çok eskilerden...

kadir99 02-20-2010 18:53

kalemine sağlık yazanın güzel yazı oLmuş paylaşan arkadaşada tesekkurler.

EZEL 02-20-2010 19:51

Cahil halkı parmaklarında oynatmışlar ezmişler sindirmişler ,iletişim yok ,okuryazar yok , Halka her istediklerini kabul ettirmişler , Halk öyle çekmişki bunlardan birdaha iktidar yüzü göstermiyor işte . O zaman halka kabul ettirdiklerini şimdi lafını bile edemezler

All times are GMT +3. The time now is 07:28.